Her zaman o haklıdır. Her zaman.
Demekki cingar cikaran hep senmisin enisteye suc bulmayalim simdi .
melisoli yazdı:
istemediğim ne varsa yapıp özür dilemesi :-x
Eşimin en sevmediğim huyu olmadık zamanlarda olmadık şeyler yapması, evden çıkacaksınızdır oturur bir şeyi tamir etmeye....
Bir diğeri de herşeyi bana söyleyince hallolmuş sanır."Yıldız bunu unutturma bana."Anında unuturum Haftaya şunu yapalım, bak bu siteye eve gidince girelim, şunu alalım...pehhh...
Eşimin en sevmediğim huyu,çok sabırsız olması,acele işler yapmasıdır.Çok kez uyarmışımdır onu"bak çok acele ediyorsun,düşünmeden kara veriyorsun,pişman olacaksın" diye.Genelde de dediğime gelir
sevmediğim değilde abarttığı yönü diyelim,bana ve çocuklara olan aşırı korumacılığı ve düşkünlüğü.Bazen kantarın topuzunu kaçırıyor.
benim istediğim bir şeyi sallandırması,yapmaması beni sinir ediyor daha az önce tartıştım mesela. kızımın bir sorunu için doktoru arayıp bilgi edinmesini istiyorum 3 haftayı geçti evde telefon yok sadece evde değil hiç bir komşudada yok çünkü mahallede hat bağlı değil ceple arasam onlar telefonu bağlayana kadar kontör biter.ayy ayy çıldırıcam yokta demiyor tamam sorarım yaparım akşam geliyor öğrendinmi hayatım ahh unuttum hani hatırlatacaktınşyok bugün çok yoğundum vs. vs. :-x :-x buraya patladım en sonunda iyi geldi ya sağol böyle bir konu açtığın için.daha varda sevmediğim huyları yazmayayım
Çok para harcar.Müsriftirr.Çevresine karsı fazla iyi niyetlidir.Rahatına çok düşkündür.Uyy saymakla bitmez şimdii
Sende bayagi bir sertmissin yaseldaalp yazdı:
aa tatlı sarhoştur benim kocam içinde daha iyi,ayıkkenki sarhoşluğu gereksiz yere bazen takılır kalır aynı şeye bende ona derim sen ayık sarhoşlardansın gereksiz uzatıyorsun diye ben onun hakkından geliyorum ,bence kolaylık ona verilebilir meselahayalperest yazdı:
ayıkken sarhoş oluyorsa,içince kımbılır nasıl oluyordur. Allah kolaylık verın sana.seldaalp yazdı:
beninki ayıkken sarhoştur mesela bazen gereksizyere çok uzatır en sonunda ben bir bağırırım o susar
Benimki de ayni. Ama Arnavut degil, alman. Yoksa onada Arnavut kani mi karismis.hayalperest yazdı:
Olmaz ,benım sevmedıgım huyu yok demeyın.
İnanamammmmmmmmmm. illaki vardır.
Benımkının en sevmedıgım huyu inatcılıgı.
Nuh diyorsa ,peygamber demıyor.
20 senedır kıramadım cetin cevizi.
Gerçi arnavutta ondandır sanırım.