Anji bu hangi cins mantar böyle harika görünüyor yeniyormu bunlar resimler harika cikmis
Anji bu hangi cins mantar böyle harika görünüyor yeniyormu bunlar resimler harika cikmis
Ugh..la_belle yazdı:
Senin adın artık Anjintar,
kutsuyorum seni
kabul ediyorum yüce la_bella
NArtanem henüz isimleri ile ilgili derin bir araştımaya girmedim. Öğrenirsem söylerimNartaneleri yazdı:
Bunun adı sanırım mantarius sontoropiso husani
Anjinsan yazdı:
NArtanem henüz isimleri ile ilgili derin bir araştımaya girmedim. Öğrenirsem söylerimNartaneleri yazdı:
hadi leyn bak inanirim he
en son annem erkek kardeşim mantar yiyince nerdeydik biliyormusunuz sivas cumhuriyet üniversitesi hastanesinin acil servisinde mideleri yıkanıyordu biz yemeyelimde sadece güzel görünümlerine bakalım olurmu
Nartaneleri yazdı:
Anjinsan yazdı:
Al sana bilgi
Mantar
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Mantarlar
Makroskobik ve mikroskobik mantarlar.
Bilimsel sınıflandırma
Üst alem: Eukaryota
Alem: Fungi
L., 1753
Bölümler
Ascomycota
Basidiomycota
Chytridiomycota
Deuteromycota
Glomeromycota
Zygomycota
Mantarlar (Fungi), çok hücreli ve tek hücreli olabilen ökaryotik canlıları kapsayan bir canlılar alemi ve şapkalı mantarların tümüne halk arasında verilen genel addır.
Halk arasında küf, pas, rastık, maya, mildiyö, şapkalı mantar, kav mantarı, puf mantarı gibi çeşitli isimlerle anılan bütün mantarlar, mantarlar (Fungi) alemi içersinde incelenirler. Latince Fungi mantarlar, Fungus ise mantar anlamındadır.
Dünyanın heryerinde bulunurlar. Fazla nemli yerlerde daha çokturlar. Yeryüzünde 1,5 milyon kadar mantar türü olduğu düşünülmekte ise de günümüzde sadece 69.000 kadar türü tanımlanmıştır
Mananjintaro'da olabilir tabüüüAnjinsan yazdı:
Ugh..la_belle yazdı:
kutsuyorum seni
Çok uzun oldu beala_belle yazdı:
Mananjintaro'da olabilir tabüüüAnjinsan yazdı:
Ugh..la_belle yazdı:
kutsuyorum seni
Nartaneleri yazdı:
Anjinsan yazdı:
Buna benziyo galiba Günseli bak resmi de var )
Coprinus comatus
Sizin site nerde acep?
Evde bile mantar yetiştiğine göre nassıl bir yer ora