yaaaa aldın di mi?
Hayat kurtarıcı valla gerçi temizlemesine sorun bulanlar var ama eee her güzelin bir kusuru vardır(bana göre küçük bir kusur
yaaaa aldın di mi?
Hayat kurtarıcı valla gerçi temizlemesine sorun bulanlar var ama eee her güzelin bir kusuru vardır(bana göre küçük bir kusur
bana göre kusur bile değeldidem72 yazdı:
yaaaa aldın di mi?
Allah anali babali büyütsün bebegini.
Bence bebegin sicaktan isilik olmustur. Cok giydiriyorsun, hem 26 derece hemde yün, polar cok fazla gelir. Benimde 4,5 aylik bebegim var, dogdugundan beri kiyafetinin üstüne penye yelek giydiriyorum.
ben ne küçükken nede büyüyünce hiçbir zaman yün gıysı ve örgu gıysı gıydırmedım.
hem kasındırıyor,hemde isilik yapıyordu. senınkınıde yaramıyor anlasılan.
bir tek kalın kıyafet gıydırecegıne ,ince ince ıkı kat gıydırsen daha fazla sıcak tutar.
26 derece mi? Sıcaktan bayılacak çocuk.Muhtemelen çok bunalıyor sıcaktan ..Oda sıcaklığı 22-23 olsun en fazla ve çok giydirme bebeği..birgulgulseven yazdı:
Evin ısısı 26 derece azmı acaba sizce biz terliyoruz bile ama , birde koliğe ne iyi gelir biliyormusunuz? çok ağlıyor miniğimYasko yazdı:
Polar alerji yapmaz bence yani yünler kadar, evin ısısını yükseltip polar yelek falan giydirebilirsin.
Evin ısısı baya yüksek.21 derece falan olsa çoçuk daha rahat eder.Ama eger hep böyleyse sıcaklık sen ona yün filan giydirme hiç.Atletinin üzerine uzun kollu bir penye giyir yeter.Fazla sıcakta iyi olmaz .
Ben pamuklu giydirdim...
Doğrusunun da pamuklu giydirmek olduğunu biliyorum eğer doğruysa.