benim oğlum 19 aylık ama ben hiç bir asısında böyle bir sorun yaşamadım Naslihan. Bir başka doktora, hatta doktorlara da sor derim ben.
Cok gecmiş olsun.
Sevgiyle.
Türkan.
benim oğlum 19 aylık ama ben hiç bir asısında böyle bir sorun yaşamadım Naslihan. Bir başka doktora, hatta doktorlara da sor derim ben.
Cok gecmiş olsun.
Sevgiyle.
Türkan.
Merhaba Neslihan, bende cocuklarima hep 5-li karma asi yaptirdim ama hic böyle bir sorunla karsilasmadim. Doktoruna tekrar göster derim. Sevgiler
drmiz zaten yanıtlamış...sevgiler eeee şimdi nasıl???
canım biz de bir kaç hafta önce aynı problemi yaşadık. Her akşam acile gittik ve farklı hastanelere. Hepsi de bunun normal olduğunu, bu aşının karma aşıların en sonuncusu ve en ağırı olduğunu söylediler. Bizimki de tam iki gün yatalak yattı. Bir haftada atlattık maalesef. İştahtan kesildi yavrucum. Korkma şimdi bizimki normale döndü. Geçmiş olsun. Öptüm.
Geçmiş olsun...
Biz de beşli karma aşı olmuştuk ama hiç başımıza böyle birşey gelmedi...
Umarım şimdi iyidir..?
neslihan bizim drumuz aşından sonra eğer çok huysuzlanırsa dört saat aralıklarla ağrı kesici vermemizi söylemişti rahatlatır bebeğinizi demişti ister bir dene sevgiler geçmiş olsun
Geçmiş olsun Neslihancım. Biz de bütün karma aşılarımızı 5 li (Poliocell) den olduk. Hiç böyle sorun yaşamadım. Aslında bugüne kadar hiç bir aşımızda ateş dahil sıkıntı yaşamadık. Metabolizmayla ilgili bir durum herhalde.
Yinede bir kaç doktora daha danışsan???
arkadaşlar deniz hala yürümüyor. bugün aşı olalı 2 olacak. ayakta dırduğunda da tam basmıyor ayağını. ilk gece uykusunda sürekli sıçramıştı, herhalde o gün çok korkup ağladığından, sıçradığında bacağı da sarsıldığından hiç uyuyamamıştı. bende bütün gece onun bacağını tutmuştum ki sarsılmasın. dün gece daha rahat geçti. yan dönüp yatabildi, sabah kucaklarken ağlamadı. şimdi caba korkusundan mı yürümüyor bilmiyorum.
işte böyle. ne aşıymış yani
Geçmiş olsun Nes...
Uzun sürerse bidaha doktorunla görüş bence....