Yanlış anlaşılacak bir mesele yok ortada yanlış anlamak isteyen sensin Füs. Adam canının istediğini davet edemez mi kardeşim ala ala yani bu forumda benim alınmam gereken bir şey yok kısaca öpüldünüz
Yanlış anlaşılacak bir mesele yok ortada yanlış anlamak isteyen sensin Füs. Adam canının istediğini davet edemez mi kardeşim ala ala yani bu forumda benim alınmam gereken bir şey yok kısaca öpüldünüz
gebertirim seni fatmos
sen beni mi yoksa tencerelerimimi kiskaniyon,senin amacin ne?
efab yazdı:
bendeniz miksercamomile yazdı:
gebertirim seni fatmos
sen beni mi yoksa tencerelerimimi kiskaniyon,senin amacin ne?
efab yazdı:
yazıyosunus yazıyosunus sonra da yanlış anlaşıldım diyosunus
hatta yemekleri resimleri ile koyup bunu mu yapayım yoksa bunu mu yapayım demediğiniz kaldı bir,allahtan seçiminisi yapmışsınıs.
cık cık cık,
forum kirliliği
sana aynen katılıyorum bak. Kocasını 6 milyarın önünde şikayet ederken mesele yok tabenilsubensu yazdı:
hatta yemekleri resimleri ile koyup bunu mu yapayım yoksa bunu mu yapayım demediğiniz kaldı bir,allahtan seçiminisi yapmışsınıs.
cık cık cık,
forum kirliliği
bana bak bana senin o bacaklarini caaartt diye ayiririm,senin niyetin kotuyse ben napsam yanlis anlarsin zaten :-x
nilsubensu yazdı:
cık cık cık,
forum kirliliği
hayır zırtopoz formnilsubensu yazdı:
cık cık cık,
forum kirliliği
Fusuncum
menü güzel.
Benim sana bir önerim olucak ..son derece pratik bir ana yemek önerisi .
"DALYAN KÖFTE" ( rulo köftede deniliyor )
acil misafir durumlarında kurtarıcı ana yemegim benim .
Bildigin köfte harcını hazırla .
yufka acar gibi dikdortgen yada kare sekilde düzleştir .
İçine zevkine göre birşeyer koy ...Haslanmıs uzun bir havuc ,bezelye garnitür ..yada haslanmıs yumurta koyanlarda var .
Fırında pişir .
Sonra pasta keser gibi dilimle .
görüntüsü güzel oluyor ..hemde pratik birşey
buda yufkalı dalyan köfte ..tarifi burada
http://rusticfoods.blogspot.com/2007/02/yufkali-dalyan-kofte.html
aynı dertten bende muzdarıbım canım,esım hıc sormaz musaıtmısın dıye arar canım aksama mısafır var der amaaaaaaan bos ver.emınım yaptıklarının hepsı cok guzel olmustur ellerıne saglık
Ben bu yemeklere guzel demem bu yemekleri ben yemedikce . Fusun beni ne zman davet edicen bari gununu sen ayarlada basima kalkma sonra gec haber verdin diye