Anaokulu ogretmeni olmak istedim oldumda ama ne oldu dersiniz olduk olmasinada calisamadik hemen kocaya gittik simdide oglusumun dogmasini bekliyom artik ona ogretmenlik yapicam.
Anaokulu ogretmeni olmak istedim oldumda ama ne oldu dersiniz olduk olmasinada calisamadik hemen kocaya gittik simdide oglusumun dogmasini bekliyom artik ona ogretmenlik yapicam.
Ben arkeolog olup toza toprağa bulanmak istemişimdir hep
Küçükken sokakta oynamadım hiç, annem hep tertemiz, süslü püslü giydirip dururdu beni bilinç altında ona bir tepkimidir bu bilemiyorum
Bir psikoloğa gidip çocukluğuma yolculukmu yapsam acaba
Eczacı olmak ıstemıstım fakat bırak eczacılıyı unıv. bıle okuyamadım :-x sartlar
olur neden olmasın yeter ki insanın içinde okuma isteği olsunMelis_Selin yazdı:
ben avukat olmak istemiştim
üstelik öğretmenliği kazanmışken gitmedim
yeniden sınava girip avukat olmak için
ne oldu derseniz;
küçük yaşta evlenip anne oldum
ama hala okuma isteği var içimde
belki kızımla birlikte okuruz
olurmu sizce
sila10 yazdı:
ben hap mimar olmak isterdim
kafam yetmedi
doğru şu evlilik yok mu tam bi işin ucundan tutacağız derken evlilik karşımıza çıkmış çoğumuzunserifehmi yazdı:
evet iyi bi fikir aslındaarsinoe yazdı:
Ben arkeolog olup toza toprağa bulanmak istemişimdir hep
Küçükken sokakta oynamadım hiç, annem hep tertemiz, süslü püslü giydirip dururdu beni bilinç altında ona bir tepkimidir bu bilemiyorum
Bir psikoloğa gidip çocukluğuma yolculukmu yapsam acaba
olsun arkadaşım üzülme herşeyin hayırlısıARMAK yazdı:
Eczacı olmak ıstemıstım fakat bırak eczacılıyı unıv. bıle okuyamadım :-x sartlar
Tam olarak hayalim bu işim değildi tabi,
ama hayal ettiim şeylere de çok yakın ve haksızlık etmemem gerek diye düşünüyorum...
Almancayı çok seviyordum, iişimin bir parçası olsun istiyordum. Bir Alman firmasındayım.
Ofis işi istiyordum oldu
Şirket eğitimi için yurtdışı istiyordum oldu
Ee sanırım 10 yıldır bu yüzden buradan kopamıyorum...
Ama emeklilik için sahil kasabasında bir cafe hayalim var,
inşallah o da olsun....
öğretmen olmak istedim ve öğretmen oldum.