Benim doğum günüm ve sevgililer günü arasında çok az bir zaman olduğu için ben karlı çıkıyorum. Hediye bana geliyor, beni soracak olursan eşime birşey almayı düşünmüyorum kızım ve ben ona en güzel hediyeyiz.
Benim doğum günüm ve sevgililer günü arasında çok az bir zaman olduğu için ben karlı çıkıyorum. Hediye bana geliyor, beni soracak olursan eşime birşey almayı düşünmüyorum kızım ve ben ona en güzel hediyeyiz.
Birşey almayı düşünmüyorum. Ben ve 1 ay sonra doğacak çocuğumuz ona yeteriz. Ama güzel bir akşam yemeği ve yanına güzel bir pasta hazırlayabilirim. Nede olsa o benim bitanem değil mi boş geçmekte olmaz.
BEN NE DUSUNUCEM.... BULMUŞ BENIM GIBI ASLAN GIBI BIR KOCAAA... O DUSUNSUN BANA NE ALACAK DIYEEEE
AMA EKONOMİK OLSUN DİYE CIMBIZDA KARAR KILMIŞ NASIL OLSA O DA YETİYOO
Bu gibi parasal tuzaklardan kacmayı tercih ediyorum sahsım adına ama genede yılda bir de olsa evde güzel bir ortam yaratmayı tercih edecem sanırım
Saygılarımla,
deri eldiven alıcam pek heveslenmiş, çalışkan arım
Vallahi mavişime güzel bir ayakkabı almayı düşünüyorum.. Ama benim durumum biraz daha vahim çünkü doğum günlerimiz ve sevgiler günü aynı ayda..
Yani bir ayda iki defa hediye demektir bu..
O yüzden birinde hediye ikincisinde de kocaman bir öpücük
esim yakinda turkiyeye gelecek göz ameliati icin sanirim biriktirdigim birkac kurus onun isine yarayacak nede olsa gidis gelisi masrafli olacak nedersiniz sizce ona baska birsey almaktansa bu daha iyi degilmi,oda gözluklerini cikarmis olarak geldiginde benim icin iyi bir hediye olacak
14 subat bızım evlılık yıldonumumuz o yuzden kucuk bı balayı havasında gecıyo bızım ıcın hedıye almıyoruz yemek veya kucuk bı tatıl yapıyoruz..
kesinlikle hiç bişi (bu akşam çok kızgınım sonra değişebilir )