2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Toplam 20 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 4-5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN ANNELERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

benim de 2003 dogumlu kizim var. aynen anlattigin gibi... bu gecici mi, bilmiyorum. cozumum var mi, yok. bunaldim mi, bunaldim..... imdaaaaattt.

kızım 2004 nisan doğumlu.. kreşe gidiyor.. ve aynı durum bizdede var malesef.. tek farkı kanepelerden atlamıyo.. o da kız çocuğu olduğundan olsa gerek.. ama herşeyi ağlayarak sızlanarak yaptırmaya çalışıyor... çok inatçı bir yapısı var... doktorumuz çalışan annelerin çocuklarında sıkça görülen bir durum diye söylemişti...

tulay11 yazdı:
    Merhaba,

benim 2003 doğumlu bir oğluşum var.Kreşe gidiyo. Çok ama çok şımarık arkadaşlar, sizinkilerde öylemi ? Bu yaşlarda normalmi acaba ? lütfen bilgi verin bana.
    İstediği şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyo, İstediği her şey alınsın yada yapılsın istiyo, Dediğim dedik. Hiç yerinde durmuyo, sürekli hareket halinde, çekyatlardan atlıyo, koşuyo, bu belirtiler sizdede varmı
    sevgiler
    tulay[img align=right]http://m.YollaYap.com/e6/1182272684.jpg[/img]
    merhaba canim
    karsinda 4 yasini bitirmek icin gunler sayan bir canavarin annesi var.
    tanimlar bu kadar mi birbirine benzer..
    ben bunun yas grubu ile degilde tamamen yetisme sartlari ile alakali oldugundan cok eminim artik.
    bizimki mesela tek cocuk, tek torun ( her iki taraf icinde) tek yegen..
    ve bunlarin nimetlerinden fazlasiyla yararlaniyor.
    teyzesi kendisini dogdugu andan beri pasa diye cagiriyor.
    dedesi ve anneannesinin birtanecik torunu.
    dayisi oglan dayiya ceker verisinden yola cikarak midir nedir anlamadim gozunun icine bakiyor.
    babasi tepesinden indirmiyor.
    herseye hayir diyen sadece ben varim
    yuvadaki ogretmeninin bile en favori cocugu.. bizimkini gorunce kadinin gozlerinin icin guluyor resmen...
    hic kimse bir dedigini iki etmiyor, alinan oyuncaklarin haddi hesabi yok... pasa gormedim hic hayatimda ama eger pasalar boyle yasiyorlarsa cok sanslilarmis valla

butun ozellikler ayni yas grubu da ama sana sadece sunu soylemek istiyorum
    cocuklar simarik dogmuyorlar. onlari bu hale bizler bu hale getiriyoruz ..ozellikle de evin disinda olan aile bireyleri

eminim sizde de boyle bir durum soz konusu.

burada etrafima bakiyorum, yabancilarin cocuklari hic de boyle degiller valla.
    biz sevgimizi cok fazla gosteriyoruz sanirim ama kesinlikle dogru olan bizim yaptigimiz...

oya

4. Re: 4-5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN ANNELERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

Selamm,

yazılara baktıkça, görüyorum, demekki uğr gibi çocuklarda var
    Evet oya haklısın, bizdede aynı durumlar, bizdede bir tarafın tek torunu, diğer tarafın göz bebeği, b.anne ve dede aynı binada, ben hayır desem onlar evet diyo.
    h. sonu dışardaydık, delirtti yine, her şeye saldırıyo, sanki hiç bir şeyi yok. Elimi bırakıp fırlıyo kalabalıkta, büyünce düzeleceğine inanmıyorum şu an, hep böyle kalıcak galiba.
    Birde bilmiş bilmiş cevapları, anlatamam. Sürekli ilgilenilsin istiyo, tek başına oyun oynamaz babsı yada ben. Hiç eşimle kendimize vakit ayıramıyoruz

Sanırım şimdiki çocukların hepsi aynı benim kızımda 4 yaşına yeni girdi ama inatçımı inatçı, sizin söylediklerinizden başka birde ablasını istemiyor. Kesinlikle benimle konuşmasını istemiyor. Kapris yapıp oturma odasına kapatıyor kendi. Vah bizim başımıza gelenler... Vah. Kendi dediğini muhakkak yaptırıyor..
    Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Tıpkısının aynısı bir kızım var Fazlalıklarıyla birlikte tanışmak istemezsin

kızım 2003 eylül doğumlu çevremizde şımartacak pek insan oladığı için sakin ve kuralcı çok az hayır deriz hayır diyince kesinlikle onun istediği olmaz bazen korkuyorum arkadaşları arasında ezilimi diye mesela gecen gün bir arkadaşı ona vurmuş yüzü morarmış resmen çoz üzüldüm kızım sende sana vurana vur diyorum anne vurmakk hiç doğru birşey değil diyen sen değilmiydin niye vurayım öğretmenim cezasını verdi dedi tabi söyleyecek bir sözüm kalmadı . Tabi bunda çocuğun yapısı çok önemli .Ama kararlı ve istikrarlı olun Allah yardımcınız olsunn

8. Re: 4-5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN ANNELERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

İyi haftalarrr

yazıları okuyunca , yalnız olmadığımın bir kere daha farkına vardım arkadaşlar. Ama şunuda farkettim, çözümümüz yok. Yani ben kendi kendime hep diyorum nasıl bir yol izlesem, çünkü ne yapsak fayda etmiyo. Sözümüzü dinletemiyoruz. Sizin çocuklarınızda varmı bilmiyorum ama benim oğlum dışardada böyle, hani bazı çocuklar evde yaparmış ama dışarda yapmazmış. İnsanı utandırıyolar bazen, kendimi üvey annne gibi hissediyorum. çoğu zaman bağarmak zorunda kalıyorum, herkez bize bakıyo.
    Bu arada gökay benim oğlum da nisan doğumlu 17 nisan 2003.
    Arkadaşlar msn adresimi yazıyorum buraya, dertlerimizi paylaşırız, afacanların annaleri olarak.
    AA bide ben oğlumun altına bezliyodum akşamları, 3 gündür alıştırmaya çalışıyorum, gece 2 defa kalkıyorum normalmi ? vede siz napıyosunuz
    sevgiler
    tulayzorbaci@hotmail.com

9. Re: 4-5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN ANNELERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

İyi haftalarrr

yazıları okuyunca , yalnız olmadığımın bir kere daha farkına vardım arkadaşlar. Ama şunuda farkettim, çözümümüz yok. Yani ben kendi kendime hep diyorum nasıl bir yol izlesem, çünkü ne yapsak fayda etmiyo. Sözümüzü dinletemiyoruz. Sizin çocuklarınızda varmı bilmiyorum ama benim oğlum dışardada böyle, hani bazı çocuklar evde yaparmış ama dışarda yapmazmış. İnsanı utandırıyolar bazen, kendimi üvey annne gibi hissediyorum. çoğu zaman bağarmak zorunda kalıyorum, herkez bize bakıyo.
    Bu arada gökay benim oğlum da nisan doğumlu 17 nisan 2003.
    Arkadaşlar msn adresimi yazıyorum buraya, dertlerimizi paylaşırız, afacanların annaleri olarak.
    AA bide ben oğlumun altına bezliyodum akşamları, 3 gündür alıştırmaya çalışıyorum, gece 2 defa kalkıyorum normalmi ? vede siz napıyosunuz
    sevgiler
    tulayzorbaci@hotmail.com

10. Re: 4-5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN ANNELERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

ARKADAŞLARRR,

KİMSE YOKMUUUU, gece tuvaleti ile ilgili soru yazdım kimse cevap yazmadııııı,

YARDIMMMMM

msn de yazayım tekrar : tulayzorbaci@hotmail.com
    [img align=left]http://m.YollaYap.com/e6/989948385.jpg[/img]