Doğumgünün kutlu olsun Kıvanç, sağlıklı,mutlu, başarılı ve bol kazançlı bir yaşam dilerim.
Doğumgünün kutlu olsun Kıvanç, sağlıklı,mutlu, başarılı ve bol kazançlı bir yaşam dilerim.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın Kıvanç. Yeni yaşın sana mutluluk, başarı, sağlık ve şans getirsin.
Kıvançim doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun Kıvanç,nice yıllara
nıce mutlu yıllara kıvanç herşey gonlunce olsun
[size=x-large]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KIVANÇ![/size]
[size=large]Anlamlı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bir yaşamın olsun dilerim...[/size]
Doğum günün kutlu olsun Kıvanç.
mutlu, sağlıklı nice yıllar.
çok teşekkür ederim arkdaşlar.. evet kıvancın dün doğumgnüydü ama biz bu aralar karmakarışık olduğumuzdan unuttuk mu desem, ihmal ettik mi desem..
önce babamın vefatı, arkasından tayinim ve annem yalnız diye bende bir panik .. duygusal dengem bozuldu..
şimdi forumu görünce şaşırdım ve çok sevindim
annemin eskişehirde bir evi var ve kiracılarla sorunu vardı, dün sabah atladık eskişehire gittik, 4 saatte gittik ama 2 eylül caddesini trafiğe kapamışlar, annem yürüyemiyor doğru dürüst.. eve en yakın noktayı bulalım da annemi orada arabadan indirelim diye cebelleşik, kıvanç da söylenip durdu, doğum gününe bak, yollarda geçti diye
ama cumartesiye halı saha kiraladık doğumgünü için.. yine de babamdan sonra hiçbişeyin tadı kalmadı.. offfff
neyse çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, çok düşüncelisiniz
Mutlu yıllar