bende 17 aylık kızıma alıştırma kilodu taktım dün sonuç feci sokağa çıktık sokağa bile şetti ben şu an için vazgeçtim sağolsun prima
bende 17 aylık kızıma alıştırma kilodu taktım dün sonuç feci sokağa çıktık sokağa bile şetti ben şu an için vazgeçtim sağolsun prima
Hem lazimlik aldim hem de adaptor. Ama Kayra buyuk artik lazimlik yerine direk adaptorle alistirsaydin.
Neyse ki Esen Meltem de 1 hafta sonra adaptore gecmisti. Nefret etmistim lazimliktan, igrenc. Midem bulaniyordu valla.
Adaptor en guzeli
en azından çiş yapıyormuş lazımlığa??? bir süre sonra işin heyecanı kalmayacak ve sayısı azalacaktır diye düşünüyorum... Aslında alafranga tuvalete alıştırsan daha iyi olmaz mı?
benim oğlan 24 aylık ve ben alafrangaya alıştırmaya çalışıyorum. Üzerinde bebek klozet kapağı var tabi.. Benim de sıkıntım üzerine oturtursan yapıyor, oturtmasan koyveriyor gidiyor
bakalım alışır işşallah deyip bekliyoruz. Başka bir şansımızda yok sabırlı olmaktan başka..
Kolaylıklar diliyorum
pardon ya yeni okudum tuvaletin alaturka olduğunu. Bu durumda yapacak bir şey yok.. Seni biraz daha yoracak bu durum. Umarım fazla uzun sürmez...