Malesef bizde popüler yaklaşım var. Elbette Barış için üzülüldük ama Bir çoğunu da es geçiyoruz malesef. SERDAR ORÇİN'e de büyük geçmiş olsun.
Malesef bizde popüler yaklaşım var. Elbette Barış için üzülüldük ama Bir çoğunu da es geçiyoruz malesef. SERDAR ORÇİN'e de büyük geçmiş olsun.
haberim yoktu.Allah(c.c.) onun da yardımcısı olsun.acil şifalar versin inşallah...
Ben de bu haberi ilk senden duydum.
barış'la birlikte ölen gencecik kızlar için de çok üzgünüm ben.
haberim yoktu çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin..
İlk kez senden duydum ve çok üzüldüm.
Allah şifa versin
İlk kez duydum bu haberi.Trafik kazasından çok korkar hale geldim.Bu haberlerden çok etkileniyorum çünkü.Serdar Orçin'e gelince bu dünyada eşit hak ve adalet aramayın.Çünkü bunu biz bile yapmıyoruz.Halk kime sahip çıkarsa medyada o kişiye ait haberlere yer veriyor.Bütün sanatçılara,oyunculara yada kazalarda hayatını kaybetmiş kişilere medyada aynı eşitlikte yer verilmesi mümkün değil.Kimi popüler olur acısını bütün halkla paylaşır kimindede ateş sadece düştüğü yeri yakar.Bunu değiştiremeyiz.
aa gerçekten çok üzüldüm,,hiç bilmiyordum ALLAH şifalar versin.inş. onu da kaybetmeyiz
Simdi gordum haberi duydum.Cok ama cok uzuldum gencecik cocuk.Allah ailensine ve sevenlerine sabir versin.Mekanin cennet olsun Baris.
Serdar OrçiN'in kaza geçirdiği haberini senden öğrendim ve çok üzüldüm, sevdiğim bir oyuncudur.zeynep04 yazdı:
Peki gazeteler, Tv'ler niye Serdar Orçin'den hiç bahsetmedi.? Niye Gazetelerin 3-4 sayfasının en altında küçücük bir küpürle bildirildi.
İşte ben bunu merak ettim. Birisinin kazasına, ölümüne üzülmek için, illa popçu mu olması gerekiyor, illa 2 Haftalık bir yarışma sonrası mı ünlü olmak gerekiyor?
yada ne bileyim işte.
Size değil sitemim. Yanlış yönlendirilmeye izin veren insanlara.
Ben de bu Barış için toplanan insanların vatanı için ölen şehitlerimiz için toplanmasını ve miting yapmasını isterdim, dün akşam eşime de söyledim evet çok genç, ekranda da olsa tanıdığımız bir yüz tabii ki çok üzüldüm ama gencecik askerlerimiz ölüyor da 5 kişiden azsa şehit sayısı haber yapmayalım diyorlar
haklisin tabii biz sarkisi veya dizi cekiyor diye degil bir insan olarak uzuldum barisin benimle yasit olmasi dahada uzdu beni allah rahmet eylesin
serdarida gumus dizisinde tanidim simdi duydum bu haberi insallah biran once iyilesir .allah acil sifalar versin serdara