1 yaşında tüm eğitimlerini verdim
gittikleri yerde hanım hanımcık otururlar gıkları çıkmaz
öhhhhhööööö öhhhööööööö boğazıma bir şey takıldı sanırsam
tabiiii....
birde döverler(yalandan vururlar)
''ben onu dövdüm kızım sen ağlama'' derler...
kızımda nasıl keyif olur...
canom yazdı:
gerekirse tabi kızar ve de uyarırım sanki anne-babalarımız bize çocuklarımızın yanında kızmazlar
nilsubensu yazdı:
Yer ve mekan tanımam kızılacak uyarılacak yerde gerektiği şekilde uyarırım.
Kimse de karışmaz , karışamaz.
Sonra yüz buluyor ve hep birilerinin arkasına saklanma ihtiyacı duyuyor.
bende kenera çekerim, rencide olmasın diye. annemlerde veya kayınvalidemlerdeysem...
ama yabancı birileri ya da arkadaşları varsa; gel kızım konuşalım der ve bir odaya alıp, ne gerekiyorsa orada konuşurum....
(bir güzel paylarım... )
ladybug yazdı:
Yok kizmam. Birkac kere sesimi bile yukseltmeden yapma dedim birsey icin, cok uzuldu icini ceke ceke agladi.
Dikkat etmeye calisiyorum. Kizmadan guzelce soylerim yani. Bir de bir kenara cekerim, herkesin ortasinda degil.
birde bunu büyüklere anlatabilsek...
kayınvalidme anlatabildim, o artık bişey demiyorda...
anneme bir türlü anlatamadım...
''ne olursa olsun, benim yanımda kızma bana küfür ediyomuşsun, beni dövüyomuşsun gibi geliyor. diyor...
evde ver terbiyeni, benim yanımda değil..'' diyor...
sahende yazdı:
Yer ve mekan tanımam kızılacak uyarılacak yerde gerektiği şekilde uyarırım.
Kimse de karışmaz , karışamaz.
Sonra yüz buluyor ve hep birilerinin arkasına saklanma ihtiyacı duyuyor.
off en büyük sorunumuz ben dikkat ederim kızmamaya ama çocuklar onların yanında fazla yüz buldukları için iyişe şımarıyorlar annemle çok kavga ederiz o yüzden hep ben haksız olurum ama anneanne babaanne hiç dayanamıyorlar çocuklara kızılmasından sanki onlar bize hiç kızmadı
Kızmıyorum..
Yanlış birşey yaptı ise konuşuyoruz. Ses tonumdan ve konuşma tarzımdan birşeylerin yanlış olduğunu anlıyor zaten.
evet nedense bende hep haksız olurum....
Ruhan_Özgesu yazdı:
off en büyük sorunumuz ben dikkat ederim kızmamaya ama çocuklar onların yanında fazla yüz buldukları için iyişe şımarıyorlar annemle çok kavga ederiz o yüzden hep ben haksız olurum ama anneanne babaanne hiç dayanamıyorlar çocuklara kızılmasından sanki onlar bize hiç kızmadı
benimde anlar aslında, iletişimimiz iyidir. ama işte anneanne de bir ayrı şımarıyor....
HUXLEY yazdı:
Kızmıyorum..
Yanlış birşey yaptı ise konuşuyoruz. Ses tonumdan ve konuşma tarzımdan birşeylerin yanlış olduğunu anlıyor zaten.