bizde daha 11 aylık evliyiz benim kayınvalidemde bana kısır muamelesi yapıyor..hiç kimseye bakma ne derse desin Allah oğluna hayırlı uzun ömür nasip etsin.
bizde daha 11 aylık evliyiz benim kayınvalidemde bana kısır muamelesi yapıyor..hiç kimseye bakma ne derse desin Allah oğluna hayırlı uzun ömür nasip etsin.
EŞİME ATIYORUM AMA O HİÇ İSTEMİYOR ÇÜNKÜ OĞLUM ÇOK YARAMAZ ONA DAYANAMIYOR KALDIKİ İKİNCİ BİR ÇOCUĞA ASLA AMA ANNESİNİDE KIRAMAZ BEN BİLİRİM...
TEŞEKKÜRLER SANADA ALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERSİN...AMİN CÜMLEMİZİN EVLATLARINA UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN..seda43 yazdı:
arkadaşım nedir bu cinsiyet merakı...
:-x :-x :-x :-x :-x
kayınvalidene bir sor, eli ayağı düzgün olunca yetmiyormu, illede kız mı olması lazım...
şükretmesini öğrenmesi lazım...
yasemin_emre yazdı:
EŞİME ATIYORUM AMA O HİÇ İSTEMİYOR ÇÜNKÜ OĞLUM ÇOK YARAMAZ ONA DAYANAMIYOR KALDIKİ İKİNCİ BİR ÇOCUĞA ASLA AMA ANNESİNİDE KIRAMAZ BEN BİLİRİM...
açıkcası bende katılıyorum hem allah hayırlı evlat versin
hemde siparişle olurmu bu ama yaşlı insanlar bazen takılıyorlar böyle şeylere
gönlünü kırmadan hallet olayı birde hep hayırlısını
dile ne diyim allah gönlüne göre versin
Durumunuza hak vermemek elde değil.
Zaman zaman ebebeynlerimizin duygusal bu tür baskılar yaptıkları aşikar.
Bence olumlu ifadeler ile öncelikle eşiniz ile bu konuyu konuşmanızı ve eşinizin desteğini almanızı tavsiye ederim.
Eşinizin buradaki duruşu çok onemlı rol olacaktır. eger yenı bır bebek ıstemıyor ısenız bunu soylemeyı esınıze bırakın derım... bana kalırsa Sızde soylenen sozlere olumlu olumsuz tepkısız kalın...
susmak bazen sozle ıfade edemedıgımız bırcok seyı bıle ıfade eder.
Canım görümcen yapsın o zaman, bir de işin şu yönünü düşün 2. çocuğu yap demek ayıp olur belki diye bu yöntemi deniyordur.gerçekten ve kesinlikle isteyecek olursan 2. yi yaparsın ama hatır için de çocuk doğurulmaz ki. en azından oğlun bu kadar yaramazken.
Kayınvalide istedi diye çocuk yapılır mı?
İnşallah ilerde senin oğlun evlendiğinde gelinine kız/ erkek doğur diye baskı yapmak aklına gelir mi?
Zamane gençleri kadar yaşlıları da bir alem. Yaşlandıkça olgunlaşıp ayrıntılara takılmayı bırakacaklarına iyice bencilleşiyorlar. Canım gücenme lafım sadece senin kayınvalidene değil, genel bir gözlem sadece.
Benim kendi annem öyle bayılıyo kızlara, yasemin çok dua ediyorum allah sana senin gibi bi kız evlat versin, sen olmasaydın ben ne yapardım der hep, herkesin bi kız çocuğu olmalı muhakkak der canım annem
annen güzelce dua etmiş yasemincim...
ama aekadaşın kayınvalidesi biraz emir vermiş
Yasko yazdı:
Benim kendi annem öyle bayılıyo kızlara, yasemin çok dua ediyorum allah sana senin gibi bi kız evlat versin, sen olmasaydın ben ne yapardım der hep, herkesin bi kız çocuğu olmalı muhakkak der canım annem