2. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 54 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: deniz. itinali olalim sayende

Deniz.. yazdı:
    Aysecigim
    Ben aslinda 2007 yi itina yili ilan ettim seklinde söylemistim..

Benim uygulamam su sekilde..
    ..Sabah ise 15 dakika evvel gidicem diye cocugumu acele giydirip yedirmiyorum. Onun hizina uymaya calisiyorum..
    ..Evi toparlarken bir yerden alip bir yere atmiyorum. Bir seyin bir yeri varsa üsenmeyip orayak kadar götürüp birakiyorum. Ornegin gazeteleri eskiden bodruma inen merdivenlere birakirdim. Ama simdi bodruma indirip gazetelerin kondugu yere birakiyorum.
    ..özel günleri mutlaka hatirlamaya calisiyorum. eskiden yegenimin dogum gününü kacirsam, aman kacti artik derdim simdi gecikmeli de olsa hediyesini gönderiyorum..
    ..is yerimde cok isim olunca stres yapmiyorum. isleri alel acele yapmiyorum. önüme koyup öncelik veriyorum. sonra önceligi olmayan sey icin gidip is arkadasima bu isi ancak haftaya bitecegini söylüyorum. digerlerini de itinayla yapiyorum..

yavas yapiyorum daha cabuk bitiyor hizli yapmaya calisip acele edip bir seyleri kirip yerleri silmek daha uzun zaman aliyor
    iki bebek olunca zor oluyo onu anlatmaya calistim.
    en basiti bir yere gideceksek cocuklarimi itina ile hazirlarim en ince ayrintisina kadar tertemiz olmalilar saclar taranmis olmali derken kendim icin 5 dk kaliyo bana galiba ben kendime itina gostermeyi ogrenmeliyim. iyi oldu bu forum bea. itinasiz diilde galiba onceliklerim farkli
    sagol Deniz biraz daha dusuneyim itinalica bu konuda

story98 yazdı:
    Ayy çok zor ama senin işin...yardımcın yok mu? Bu kadar sorumluluk beni yıkardı herhalde
    yardimci ?? wat is dat??

o nedirkine bacim?

her ise kosusturman gerekiyorsa aynen oyle oluyo
    Aysima-Yasemin yazdı:
    Itinali olmak icin zamanla yarismamak gerekiyor.

Zamanim az yapilacak ve yetisecek islerim cok oldugu icin itinali olmak benim icin cok zor.

pelis yazdı:
    Herşeyi bir sıraya koyarım.
    o sırayı takip ederim.
    Hele yemek aynı anda yapamam.
    Önce çorba.
    Sonra ana yemek.
    Sonra makarna.
    Salata.
    vakit bolmudur?

bilmemgerek yazdı:
    bu durumda... tanrim beni bastan yarat!

gitgide ozensizlesiyorum bu da kendime kizmama neden oluyor.

evet boyle olmamali...ama ozellikle ev isleri konusunda coook bikmisim. umurumda-degil ruh halindeyim nerdeyse bikac yildir!
    yahu su hapla beslenme isini biraz hizlandirsalar. kendi kendine evi temizleyen robotlardan birer tane verseler. basak Arincim ne istesek

valla ben istesemde herhangi bir iş için ayrıntılı vakit ayıramam. doğamda yok sanırım. yaparım çıkarım. çok oyalanırsam o işte 'ay hayat geçip gidiyor yanıbaşımdan' diye de çok telaşlanırım

avgasor yazdı:
    valla ben istesemde herhangi bir iş için ayrıntılı vakit ayıramam. doğamda yok sanırım. yaparım çıkarım. çok oyalanırsam o işte 'ay hayat geçip gidiyor yanıbaşımdan' diye de çok telaşlanırım
    o da bir felsefe oyle diyosan

8. Re: deniz. itinali olalim sayende

avgasor yazdı:
    bu cok tehlikeli bir durum..
    bu tip hayat geciyor kosuyorum yetisemiyorum duygulari, genelde kisinin hayatinin gidisatindan duydugu memnuniyetsizlige baglanir ..

iste bu anlarda durmak en sagliklisi..
    durup nereye kosuyorum , buraya mi kosmak istiyorum diye düsünmek.. bilmem anlatabildim mi...

itinalı biri olduğumu söyleyebilirim hatta fazlasıyla. evde herşey tertip düzen nizam intizam içerisinde olmalı. olmasınıda sağlayabiliyorum. iki küçük kızım olmasına rağmen

10. Re: deniz. itinali olalim sayende

bilmemgerek yazdı:
    bu durumda... tanrim beni bastan yarat!

gitgide ozensizlesiyorum bu da kendime kizmama neden oluyor.

evet boyle olmamali...ama ozellikle ev isleri konusunda coook bikmisim. umurumda-degil ruh halindeyim nerdeyse bikac yildir!
    cekmecelerdeki, yazi masasindaki daginiklik insanin cok kafasini yoran bir daginiklik.
    Toplayip kafayi yormamak en sagliklisi..
    Ayrica daginik evde yetisen cocuklar da konsantre problemleri cekiyorlarmis...