hayirli olsun..
erkekler biraz fazla konusur bosverin ve sakince gecin koltuga,serinkanli olun ve dikkatinizi trafige verin,kesinlikle yaparsiniz
hayirli olsun..
erkekler biraz fazla konusur bosverin ve sakince gecin koltuga,serinkanli olun ve dikkatinizi trafige verin,kesinlikle yaparsiniz
hayirli olsun
Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
güle güle kullan
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin .
kesinlikle katiliyorum.gule gule kazasiz belasiz gunlerde kullanirsin insallah...camomile yazdı:
hayirli olsun..
güle güle ve kazasız belasız kullan. eşine de fazla kulak asma. erkekler bu gibi durumlarda genelde eşlerini uzak tutup sorumluluk almaktan kendilerince kurtulurlar ama sen zaten işin büyük kısmını yapıp arabayı almışsın.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
senin adına çok sevindim.darısı başıma .
öncelikle hayırlı olsun..bu erkekler hep böle..bende süt iznine gidip geliom diye arabaya el koydum.ilk 2 gün çarptım.birincisini hattta paylaşmıştım sizlerle..2 side eşimin yüzünden oldu..şöyle yap böyle yapma..artık 3.olmasın diye haşladım çok kötü..
Benimde arabam otomatik vites telaş yapılacak hiç bir şey yok kullanımı oldukça basit manuel viteste öğrendim bende kullanmayı ama otomatik viteste hiç sıkıntı çekmedim ilk gün alıştım hemen kendi adıma daha rahatım yokuşta kalabalık trafikte geri kayma derdi falan yok
Allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin hayırlı olsun ..