Nur içinde yatsın, Tülin..Ne desem bilenedim..
Nur içinde yatsın, Tülin..Ne desem bilenedim..
herşeyi paylaşmak için burdayız tülincimTülin-Hazar yazdı:
ne biliim filiz aslında gece gece istemezdim inanın kimsenin moralini bozmayı ama kuzenim 5 dk önce gönderdi bunları çok tuhaf oldum dedim kapat bilgisayarı yak bi sigara ağla sabaha kadarQUAKE yazdı:
tülincim içimi parçaladın .
ne diyebilirim ki?
nur içinde yatsın.
ama düşündüm bu sefer sabah kötü geçecek hatta tüm günüm kötü geçecek hazara bunu yapmaya hakkım yok çocuk gezmek ister ilgi ister hadi dedim sen arkadaşlarınla paylaş belki iyi gelir
elimizden geldiğince hep yanındayız
ben gerçekten kötü oldum arkadaşlar kapatıyorum size
iyi geceler
paylaş,anlat,dök içini, ama neolursun artık yıpratma kendini.
herzaman yanındayız tülincim.
iyi geceler. kendine iyi bak.
lütfen.
iyi geceler... Anne oğul, ikinize mutlu bir pazar günü dilerim..Tülin-Hazar yazdı:
İyi geceler
Çok zor ne desem bilemedim.
Nur içinde yatsın.
Nur icinde yatsin./.Allah onun geri kalan omrunu sizlere bagislasin..Ne diyebilirim ki...
Tülincigim üzülmenin ,kendini yıpratmanın sana ve Hazar'a verecegi zararı düşün.Zaten öyle de yapmışssın .Elbette sende insanın ve duygusal tarafın agır basıyor ama Oglusun için hep güçlü olmak zorundasın.
Zaman insandan neleri almıyorki!!! Her an herşey basımıza gelebiliyor işte.Alllah daha başka acıları yasatmasın ve Hazarla mutlu bir hayat sürün insalllh.
Kendini yıpratma ne olur.
allah sana ve oğluna sağlık ve mutluluk versin...
canım hayat göz açıp kapatıncaya kadar işte amacım yaranı deşmek degil ama çokta yakışıyormuşsunuz allah sana sabır versin eşinde nur içinde yatsın.Tülin-Hazar yazdı:
az önce kuzenim msn den gönderdi kendisinin nişanında geçen sene çekilmiş resimlerimizi
ve ben hala inanamıyorum leventin artık resimlerde kaldığına
hayat ne tuhaf ne acımasız değil mi
bir tanesi çok hoşuma gitti dayanamadım imzama ekledim
nur içinde yat sevgilim seni çok özledim