Ya o vicdan azabi olayi bende de oluyo da, peltelesme olmuyo ne yazik ki Bi de onu basarsam yemekten vazgecip, tas gunlerime geri donecem, ama ne zaman du bakalim. bohuuuu biktim siskoluktan yawww
Ya o vicdan azabi olayi bende de oluyo da, peltelesme olmuyo ne yazik ki Bi de onu basarsam yemekten vazgecip, tas gunlerime geri donecem, ama ne zaman du bakalim. bohuuuu biktim siskoluktan yawww
allah bilir benden zayifsindir deniz ve ben simdi seni sanal olarak dofmek zorunda kalirim
kac kilosun sahi?
boy kac?
bel cevren.popon kac?
armut musun elma mi
MERMAID yazdı:
Yaw fusun bak harbiden siskoyum yaw, seni bayagi bi gectim ben, sincuk burda ifsa ettirme kendimi de resil olmayayim luffen. Bana kiwi diyebulursunus
peki kiwi hanim
sisko sisko dobisko denissss
MERMAID yazdı:
Yaw fusun bak harbiden siskoyum yaw, seni bayagi bi gectim ben, sincuk burda ifsa ettirme kendimi de resil olmayayim luffen. Bana kiwi diyebulursunus
[quote]
camomile yazdı:
peki kiwi hanim
sisko sisko dobisko denissss
[quote]
Bohuuu, allaammm bana rahat yok bu sitede gayri, nirelere gacam, nirelere vuram gendimi Bak ama egerkine azmeder ve kircimi kaldirir da verirsem kilolarimi cok fena hava atarim ona gore haa
rejim yapıpta nolcek,,,, bilmeyende sanır ki podyumlar sizi bekliyor... yavv bırakın allah aşkına yiyin gari...
Aaaa ole deme Gokce, ye ye bak nelere donduk, sen tabe inceciksin tuzun kuru, konus konusabildigin kadar. Hem ne biliyosun belkim gisli hayranlarimis bizi sohret etcekler tas kibin olunca
hi hi hi ordan incecikmi görünüyom kıssss... evet ben incecikim,tuzum kuru...MERMAID yazdı:
Aaaa ole deme Gokce, ye ye bak nelere donduk, sen tabe inceciksin tuzun kuru, konus konusabildigin kadar. Hem ne biliyosun belkim gisli hayranlarimis bizi sohret etcekler tas kibin olunca
Walla citir gorunuyon, cok sinir bosucu Tu tu tu maasallah, nasar degmes insallah!Gökçe-Kayra yazdı:
hi hi hi ordan incecikmi görünüyom kıssss... evet ben incecikim,tuzum kuru...
valla doğrusunu söylemek gerekirse ne çıtırım,ne katır... ortasıyım.... teşekkür ederim.MERMAID yazdı:
Walla citir gorunuyon, cok sinir bosucu Tu tu tu maasallah, nasar degmes insallah!Gökçe-Kayra yazdı:
hi hi hi ordan incecikmi görünüyom kıssss... evet ben incecikim,tuzum kuru...