genç kalmak için
genç kalmak için
macera icin,genc hissetmek icin,heyecan icin olabilir..
aynen olbilir degil olur oluyorda böleeeeeeeeeehalide yazdı:
macera icin,genc hissetmek icin,heyecan icin olabilir..
Önce bütün arkadaşlara selam ediyor akşamlarının (en güzeli her vakitlerinin) iyi olmasını diliyorum.
Yaşlı Erkek - Genç Kız veya Yaşlı Kadın - Genç Erkek ilişkisine genel kabul görmüş bir "Terim" i söyleyerek başlamak istiyorum.
Bu ikili ilişkide yaş itibariyle zengin olan tarafa "SÜBYANCI" denir. Partnerine de çoğunlukla "KURBAN" gözüyle bakılır ve yufka yüreklilerden "vah vaaaah" seslendirmesiyla acınma duyguları açığa vurulur...
Ama bana göre bu ikili ilişkide "KURBAN" olan yaşça geçgin olan taraftır.
Bu ikili ilişkinin gerçek sebebi ve temeli "ekonomik" tir.
Yaşı ve ekonomik gücü çok olan tarafa; (ekonomik gücü yerinde olduğundan), bu ilişkisini söylerken, gücendirmemek için de, " birlikte yaşıyor" şeklinde gönül alıcı, cesaretlendirici, biraz da yağdanlık yapılarak söylenir.
Yaşlı ama fakir olan Kadın veya Erkek kendisinden küçük biriyle böyle bir ilişki yaşamak için diğer tarafa, bin bir sıkıntı ve utanma ile teklif yaptığında; duyacağı bin bir türlü küfür ve hakaretten sonra "SAPIK" damgası yemekten de kurtulamayacaktır...
Neco olayında yukarda yazdıklarımdan farklı olan tek şey; yaşlı tarafın aynı zamanda "ŞÖHRETLİ" olması...
sevgilerimle
aşk nerede kaldı?Adnan_Cerenimo yazdı:
Önce bütün arkadaşlara selam ediyor akşamlarının (en güzeli her vakitlerinin) iyi olmasını diliyorum.
Yaşlı Erkek - Genç Kız veya Yaşlı Kadın - Genç Erkek ilişkisine genel kabul görmüş bir "Terim" i söyleyerek başlamak istiyorum.
Bu ikili ilişkide yaş itibariyle zengin olan tarafa "SÜBYANCI" denir. Partnerine de çoğunlukla "KURBAN" gözüyle bakılır ve yufka yüreklilerden "vah vaaaah" seslendirmesiyla acınma duyguları açığa vurulur...
Ama bana göre bu ikili ilişkide "KURBAN" olan yaşça geçgin olan taraftır.
Bu ikili ilişkinin gerçek sebebi ve temeli "ekonomik" tir.
Yaşı ve ekonomik gücü çok olan tarafa; (ekonomik gücü yerinde olduğundan), bu ilişkisini söylerken, gücendirmemek için de, " birlikte yaşıyor" şeklinde gönül alıcı, cesaretlendirici, biraz da yağdanlık yapılarak söylenir.
Yaşlı ama fakir olan Kadın veya Erkek kendisinden küçük biriyle böyle bir ilişki yaşamak için diğer tarafa, bin bir sıkıntı ve utanma ile teklif yaptığında; duyacağı bin bir türlü küfür ve hakaretten sonra "SAPIK" damgası yemekten de kurtulamayacaktır...
Neco olayında yukarda yazdıklarımdan farklı olan tek şey; yaşlı tarafın aynı zamanda "ŞÖHRETLİ" olması...
sevgilerimle
niye kimse inanmıyor aşka?
Öyle miymiş Çeşitli nedenleri vardır mutlaka...
Böyle bir olayda yaş baş üzerinde değil de yapılan eylem üzerinde dururum ben...
Aşk yirmisinde de yaşanır,yetmişinde de...
Kötü kedi şerafettinim bensasi yazdı:
Kadında gençleşmek adına piyasada ne varsa hepsini yaptırmıştı demek yetmemişelif74 yazdı:
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olunuyordu.sasi yazdı:
O pilavın adı dimyatmı yaa ben temcit biliyodum vallagülhan.e yazdı:
hakikaten yaa,bu ne böyle Allah aşkına.:-xbavoles yazdı:
Biktim bu forumlardan....
Tenesir nerde? Yerini belirleyelim
artk bu tür forumları cevaplamak istemiyorum.
dimyat pilavı gibi her gün aynı forumların değişik versiyonlarını görmekten ööö geldi :-x
Hoş bu atasözü de bu konuya cuk oturdu. Gerçi insanın Neco'nunki gibi karısı olursa pirinçten hevesi geçsin de bulguruna geri dönsün diye uslu uslu bekler (kötüyüm evet ama kadının açıklaması da bi acayip naapıyım)
Evet kötüsün
Ama yaa nasıl olmuyum karısı açık açık olur böyle şeyler geri dönmesini beklerim diyor. E bulgurdan olan yok yani
Nuray'cım
Ben bu tür olaylarda aşk'a pek inanmıyorum
Bir takım karşılıklı menfaatleri aşk olarak kabul etmiyorum
25 yaş nerde 60 yaş nerde kimse bana bu kadar yaş farkına rağmen bu ikilinin aşık olduğuna inandıramaz
sanırsam kocayı alırken aradaki yaş farkını uzuuun tutmakta fayda var heeee?ececeren yazdı:
Ben bilmem beyim bilir
Zira 18 yaş aramız var
amaaaaaan zatların bizzat bence kendi tiniyetsizlikleri.diken gibi karısını hala bırakmayıp güllere bakmayanlarda vardır herhalde?varsa görenler görmeyenlere anlatsın...
hiçbir zaman fazla fedakar olmayacaksın;ben bunu bilir bunu söylerim.erkekler hep uğurlarına feda edilecek bişeylerinizin olmasını bekliyor çünkü.ben feda ede ede bitirdimm,elimde feda edecek bi canım kaldı.ama doğru ettim diyemem.henüz bi 18liğe de kaptırmadım ama olmayacağıın garantisini kim verebilir
bence yine de bu işler erkeğin kendi karakteriyle alakalı,tüm erkekler aynı değildir herhalde?!?
Tabi ki aşka inanıyorum. Benim de çok sevdiğim, aşık olduğum, boyu boyuma, huyu huyuma, yaşı yaşıma uygun sevgi
lim var.
"Neco" olayında; bana göre, eksik olan ve bu nedenle de "aşk değildir" dedirten, kapatılamayacak yaş farkı.
Diğer destekleyici faktörler de bu düşüncemi destekliyor...
60 yaş, deneme için pek de erken bir yaş değil. Madem ki ayrıldığı eşine aşık değildi, neden istediği aşk yok iken bu ilişkiyi bunca sene sürdürdü...
Özelinin beni ilgilendirmediğini de vurgulamak isterim...
sevgilerimle