farazi konuşmamak lazım.tepkim ne olurdu bilemiyorum ama berbat bi durum iyi düşün dogru karar ver derim arkadaşım
farazi konuşmamak lazım.tepkim ne olurdu bilemiyorum ama berbat bi durum iyi düşün dogru karar ver derim arkadaşım
bizim böle bir forum konumuz vardı,
bak sen nasıl örtüştü
bilemiyorum. insan basina gelmeden bilemez,,
kirilan vazo tamir edilse bile su sizdirmaya devam ediyor.
yani hic bisey eskisi gibi olmuyor.
bu tip konularda bende fazla yorum yapmayı sevmiyorum herşeyin iyisini sen daha iyi bilirsin fakat eşinin bunu sana söylemeside olagan dışı bişey herkes söylemez demekki gerçekten vicdanı sızladı ve itiraf etti
eeeeee sen ne yaptın sole bakalım
Boşver bir kadın için sakın yuvanı yıkma sonuçta eşin sana gercekci olmuş ve senin yanında bunuda düşün lütfen erkekler bunu hep yapar ve yapmayan erkek hiç yoktur tabi burdaki arkadaşlarım için demiyorumda her erkegin içinde var bu
Ço zor yaa. Vereceğin karar senin ve bebeğinin hayatını etkileyecek. Hani derler ya, tam kelimeleri hatırlayamıyorum ama, pişman bir erkek, yani eşini aldatıp, özür dileyen ve bir daha yapmayacağını söyleyen erkek, bir daha kesinlikle aldatmazmı neymiş, kusura bakma kelimeleri tam hatırlayamadım. O sözü bir kez duymuştum zaten ama çok güzeldi. Bana mantıklı gelmişti.
Zaten bak, üzülmüş, pişman olmuş ki, itiraf etmiş. Hem sen üzülme ne olur, eğer emzirme döneminde isen hala, sütün kesilebilir. Mesela şöyle bir şey yapabilirsin, şuan aklıma geldi. Kur'an a el bassın ve yemin etsin. Böyle yaparsa hem senin için hep huzurlu olur, hemde o bir daha böyle bir olayı aklından bile geçirmez. Ne dersin? Belki de bu bir çözüm olabilir. Çünkü yuva kolay yapılmıyor.
Allah yardımcın olsun.
di
odesiriz canım uzulme derdim...
yorgungul yazdı:
evet bayanlar size sordugum bu soru benim başıma geldi ve sizce ne yapmış olabılırım kendinizi biran için benim yerime koyarak yorumlarınızı bekliyorum. ama gercekleri düşünerek ve dobra dobra unutmayın bu tür olaylar hepimizin başına geliyor dimi ama!Bilmem???sizce ne yapmış olabılırım
bu soruya yanit ve ya onay beklemiyorsundur umarimbu tür olaylar hepimizin başına geliyor dimi ama