bigbaba yazdı:
[size=medium]
İlk önce kararlı olmayı dene....[/size]
Demirbaş/eyegen
Üyelik Başlangıcı: 28/03/2003
Gönderiler: 349 Re: sizin eslerinizde böylemi?
Aynı anacım aynı yalnız değilsin erkekler çocuk gibi ilgi şevkat bekliyorlar ben ilk yıllar eşime bebek gibi bakıyordum onunla ilgileniyordum o hastayken sabahlara kadar başında bekliyordum.Ama benim eşim biraz beni üzdü o yüzden artık onun için çok fazla fedakarlık yapmıyorum.Hasta oluyo veriyorum ilaç o kadar su isterse suyunu veriyorum eskisi gibi ilgilenmiyorum.
Yalnız şuda bir gerçekki ben hastayken aynı şekilde eşim benimle bebek gibi ilgileniyor.ilacımı yemeğimi suyumu gripsem ıhlamurumu yapıp kendi elleriyle yedirip içiriyor evi temizleyip çocuklarla ilgileniyor.Erkeklere fazla yüz vermeyince daha kıymetli oluyorsun
Demirbaş/eyegen
Gönderiler: 349 Re: Erkekler eşleriyle uyumaya zor alışıyor MUŞ......
Benim eşim bensiz asla uyuyamaz.Hatta ben evde olmadığım zamanlarda yatak odasına adımını bile atmaz salonda kanepede yatar
Gönderilme tarihi: 10/08/2006 1:39
Demirbaş/eyegen
Gönderiler: 349 Re: herkesten yardım istiyorum
Yaş önemli değil bence daha çok erkeğin kendini yetiştirmesiyle,olgunluğuyla alakalı.kimi erkek var 40 yaşına gelmiş hala çocuk ruhlu, kimi erkekler var 20 yaşında ama hayat tecrübesi fazla,erken yaşta olgunlaşmış,kadını taşıyabilen.
Bence şimdi anlaşıyorsan ilerde anlaşırsın ölümlü dünyaaa boşveeer problem etme böyle şeyleri yaşamana bak.
Gönderilme tarihi: 16/10/2006 22:02
Demirbaş/eyegen
Gönderiler: 349 Re: Size Sürekli Hakaret eden bir eşle yaşamaya devammı edersiniz.. Yoksa boşanırmısınız.?
1 yıl öncesine kadar aynı olayı bende yaşadım.Eşim bana çok büyük hakaretler ediyordu hatta ailesi bile etmeye başlamıştı.Ayrılmayı denedim eşim benden en fazla 20 gün ayrı kalabildi yalvardı yakardı ama bir süre sonra yine eskiye döndü.kızlarım çok küçüktü ve aşırı babalarına düşkündü.Çok kötü günler geçirdim ve çok düşündüm en sonunda kendimi değiştirmeye karar verdim.Eşim bana ne yaparsa yapsın ne derse desin hep sustum.Geç geldi güler yüzle karşıladım,eve gelmedi aramadım nerdesin diye hiç sormadım ailesiyle görüşmeyi kestim.En az 2 yıl süre verdim kendime bu süre zarfında ya eşim düzelir ya da ben boşanacağım dedim.Bu arada onun bu davranışlarına katlanabilmek için psikiyatriye gittim ağır depresyona girmiştim.Ama bir süre sonra eşim ondan uzaklaştığımı, artık onun arkasını aramadığımı farketti ve o benim üstüme düşmeye başladı.Niye bana soğuk davranıyorsun falan demeye başladı bu şekilde bana iyice yakınlaşmaya başladı ve hakaretlerine hiç cevap vermediğim için hakaret bile etmemeye başladı.Ozamandan beri çok şükür mükemmel bir evliliğim var ve eşim bir dediğimi iki etmiyor.Boşanmaktanda vazgeçtim çünkü çok mutluyum