Eğer hiç kimse katılmazsa bizde üçümüz birbirimize sanal hediyelerimizi göndeririz
Eğer hiç kimse katılmazsa bizde üçümüz birbirimize sanal hediyelerimizi göndeririz
Gökçecim Topu attın aradan sıyrıldın. Cevap yokm u ?
gercekten cok hos bir düsünce Gökce.!
umarim cogunlukta evet derde, herkez birbirine ufakta olsa hatira mahiyetinde hediye alip postalar..!
Hülya ben siir yazamam ki , senin gibi sanatsal yönüm kuvvetli degil
ama yurtdisindakileri düsünerek hemen hafta basinda cekilis yapilirsa iyi olur bizim burdan paket göndermek en azindan 2 hafta sürer cünkü
bakalim diger arkadaslar ne diyecek!
tabii organize isini birinin üstlenmesi lazim???
benden büyük destek!
geldim geldim, bir el tavla oynamaya gitmiştim de yenildim birde iyimi...
olabilir Hülyanın fikride hoş. ama ben bilgisyar konusunda çok usta değilim,
bende maddi değeri çok yüksek olmayan şeylerden bahsetmiştim zaten. mesela bir üst limit koyabiliriz mesela 10 milyon gibi. katılanların yeşim kurasını çeker , herkese kim çıkmışsa , ipuçları ister birbirinden ve ona göre minicik bir hediye alıp postayla gönderir. Nasıl?
Sibelcim , organize işi çok büyük boyutlu değilki, yeşim bir liste hazırlayacak bu forumun altına ekleyecek, katılanlar örn. 30 kasıma kadar ismini altına yazacak. sonra çekiliş, ( bunu bende yaparım) , sonra yazışıp birbirimizden tüyo alacağız ve yılbaşından 2 hafta öncede herkez postalayaccaaaak.
Katılım olurmu acaba? Bu arada nerede tavla oynadın kaşla göz arasında
niye katılım olmasın. Hep biraraya gelip birileri için birşeyler yapmıyormuyuz , bu seferde kendimiz için yapalım
playsite.com
Ben şöyle biraz ipucu vereyim kendi hakkımda.
Şöyle 3 parçadan oluşan birde faresi olan, monitörlü, harddiskli, bide klavyeli ufacık bir hediye istemem ama illaki alacam dersenizde hayır demem
cok iyi fikir evet bence foruma yazi acalim katilmak isteyenler isimlerini eklesin ve birine mesela yesime adreslerini yazsin
kura sonuclari aciklanmasi sürpriz olsun...
özeline yazilsin herkesin kime hediye gönderecegi ..
evet evet süper olur. Ben açıklanmaması fikrini düşünememiştim, zaten okul yıllarında da söylemezdik birbirimize. Hülya o listeyi sende becerebiliyorsun di mi?