Yurumeye basladiginda dikkat etmek lazim nerelerde yurudugune. Kaygan yerlerde ciplak ayakli olmasi lazim, kayip duser yoksa. Aklinda olsun.füsun yazdı:
evimiz sıcak oluyor,yaşadı kızım çoraplarla devam o zaman...
Yurumeye basladiginda dikkat etmek lazim nerelerde yurudugune. Kaygan yerlerde ciplak ayakli olmasi lazim, kayip duser yoksa. Aklinda olsun.füsun yazdı:
evimiz sıcak oluyor,yaşadı kızım çoraplarla devam o zaman...
sağol
verdiğin link çok güzel
canım bende tavsiye etmiyorum kızım 14 aylık yürüyene kadar giydirmedim bence yürüsün ondan sonra daha nasıl taşısın o ayakkabıları ilk bebeğin mi yoksa
Hem çocuk doktorumuza hem de ortopedi uzmanına sormuştuk ayrıyeten bir de Kifidis'in deneyimli satış elemanı ile bu konuda sohbetimiz olmuştu.Çocuklar yürümeye başladıklarında hemen ayakkabı giydirmememiz gerekiyor, dışarıda yürümeye başlayana kadar; o zaman mecburen giydirilecek.. ev ayakkabısına bile gerek yok demişlerdi konuştuğumuz kişiler. yaşasın özgür ayacıklar...
Bu arada ayacıklarının altındaki yuvarlaklığı sev sık sık çünkü yürüyünce tabanı düzleşecek...
[quote]
akmn66 yazdı:
Bence çok da üstüne gitme şimdilik yürüsün diye
Çünkü daha çok küçük kemikleri daha çok ham o güzel bacakları egrilmesin(Bu arada bu kadar ufakken egrilmesi o kadar önemli degil çünkü 3-4 yaşına kadar toparlıyor rahatlıklan bacaklar).[/quote
"yürüsün" diye sormuyorum
daha 8 aylık zaten yürüyemez henüz
Bir tanıdık "ayakkabı giydirmelisin" deyince kafama takıldı...ondan sordum ...
O zaman en iyisi şu hani altında,tabanında yuvarlak yuvarlak parçacıklar olan çoraplar varya onlardan giydir.Ama bende aynı fikirdeyim o yuvarlak tabanları yiğebildigin kadar ye pembiş pembiş sonra düzleşince kalmıyor o yuvarlaklık
,ipekaleyna yazdı:
canım bende tavsiye etmiyorum kızım 14 aylık yürüyene kadar giydirmedim bence yürüsün ondan sonra daha nasıl taşısın o ayakkabıları ilk bebeğin mi yoksa
evet ilk bebeğim...
bu nedenle de olur olmaz her kafadan bir ses çıkıyor
Hayır,yaşım küçük de değil cahil sanıp akıl versinler
Ah sorma nasıl bayılıyorum o ayaklarına yavrumunmintiminti yazdı:
Bu arada ayacıklarının altındaki yuvarlaklığı sev sık sık çünkü yürüyünce tabanı düzleşecek...
öpe öpe bi hal oluyorum zaten
kifidis'in ayak bileğini saran yumuşak bilekli modellerini tavsiye ederim.
sağlıcakla büyüt bebişini