BEYZA cım doğum günün kutlu olsunn
BEYZA cım doğum günün kutlu olsunn
Nice nice nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim Beyza'cığım Doğum günün kutlu olsun
mutlu yıllar.
[size=large]Sevgili Beyza[/size]
[size=large]Yeni[/size] [size=large]yaşın[/size] [size=large]sana[/size] [size=large]sağlık[/size], [size=large]mutluluk[/size] [size=large]ve[/size] [size=large]başarı[/size] [size=large]getirsin.[/size]
Nice mutlu yıllara Beyza...
Beyza Nice Mutlu Senelere, fıstıkım
Sevgili Kübra atlamadın yine ... çok teşekkür ederim Beyza adına sana.
arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim
Bücür Beyza bugün 3 yaşını bitirdi. minicik parmaklarıyla kaç yaşındasın diye soranlara gösteriyor 3 parmağını .
sabah düşündüm 3 sene önce doğuma gidişimi...
Berk'i dayısına bıraktık. eşim ben annem ve teyzem hastaneye gittik. yol boyunca oğlumun arkamızdan el sallaması gözlerimin önündeydi ve ben hastaneye gidene kadar ağlamıştım. ya geri dönemezsem diye...
geri döndüm hemde kucağımda dimdik saçları olan küçücük bir kız bebek ile şimdi büyüyor O'da tıpkı oğlum gibi... bir kadının hayatı boyunca yaşayabileceği en özel ve mutlu an sanırım anne olduğu andır. bu anın tarifi hakikatten yok!!!
güzel kızım, inatçı bücürüm benim. seni çok seviyoruz. ömrün boyunca sağlık, neşe, mutluluk ve şans hep seninle olsun.
daha çok şey yazmak isterim ama kelimeleri toparlayamıyorum.
boğazım düğüm düğüm ...
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah evlatlarımızı bağışlasın bizlere...
sevgiler
nıce guzel yıllara..
hersey gönlunce olsun.
Merhaba Cici Kız
Doğum günün kutlu olsun Beyza.Annen,baban,abin ve diğer sevdiklerinle mutlu ,huzurlu bir yaşam dilerim
Sevgiler