:roll:
:roll:
Ben de tam yeni oto koltuğu siparişi verdim...
Karara bağlansın da ona göre oturtalım.
Önemli konu!
Orta en guveniliri Pinarciigim..Buradaki kurallar boyle..Eger ortaya koyma imkanin yoksa sofor koltugunun arkasi..pia yazdı:
Önemli konu!
Bir de yuzu sana donuk olmayacak..Ama gerci senin oglun buyudu artik bu bebekler icin gecerli bir kural..Hani boynunu falan tutamiyorlar ya o yuzden..
Mersi canım!serpil-hale-hande yazdı:
Orta en guveniliri Pinarciigim..Buradaki kurallar boyle..Eger ortaya koyma imkanin yoksa sofor koltugunun arkasi..pia yazdı:
Önemli konu!
Bir de yuzu sana donuk olmayacak..Ama gerci senin oglun buyudu artik bu bebekler icin gecerli bir kural..Hani boynunu falan tutamiyorlar ya o yuzden..
İkizlerin biri sagda biri solda ortada ben oturuyorum.Ne olcak şimdi kendimi güvene aldım attım çoçukları saga sola Ne kötü anneyim ben
ASlında doğru gerekli önlemler alındığında en güvenli yer arka orta fakat Gökçen emniyet kemeri takmamakta inat edince ben onu hep yanlara oturtuyorum fırlama riskine karşı
Biz 2.koltuğu geçen hafta aldık.Kızım emniyet kemerini takma aşamasında bile sıkılıyor.Koltuk zorunlu olmalı da koltukta oturmayan çocukla nasıl baş edilmeli
hiç ortaya oturtmadım. bak şimdi yanlışmı biliyoruz
1 ay kadar önce İngiltere'de de yasa tasarısı hazırlanıyordu bunun için. Arka koltuk ortaya en güvenilir.
teşekkür emeğine sağlık bugün hemen düzelticem.. bizde paran yoksa taburcu etmiyorlar.kıssadan hisseye..