Bende oğlum Eren'e 16 ay boyunca anne sütü verdim, bir arkadaşımın tecrübesine dayanarak her emmek istediğinde pekmez sürmüştüm, ve hemen bırakmıştı... Tavsiye ederim.
Bende oğlum Eren'e 16 ay boyunca anne sütü verdim, bir arkadaşımın tecrübesine dayanarak her emmek istediğinde pekmez sürmüştüm, ve hemen bırakmıştı... Tavsiye ederim.
Benim oglumda 17 aylikti doktorun tavsiyesi uzerine biraktirdik..O donem Tr'de tatildeydim..Annemle dusunduk tasindik..Benim aklima yara bandi geldi..Iki gogusumun ucuna birer bant yapistirdim..Iki de bir gelip acip bakiyordu sonra suratima donup ufff ufff diyordu..Bende evet annecim ufff olmus dedim..O gun tum gun boyunca gelip uff ufff dedi ay oyle tatli soruyorduki icim gidiyordu emzirmek icin..Ve o gun son oldu..Bir daha sormadi..Aksamlari da spi-cup'ina da sut koyup veriyordum eline..Ben hic zorlanmadim bu sekilde bir dene istersen...
Amanın bu çoçuklarda emse bir dert emmese bir dert
bu konuda net bir fikrim yok, denis kendiliginden 13 aylikken birakmisti. en idealide bu haliyle.
ancak kücük adamim su an 17 aylik ve emmiyor. onunla zorlanacagimi biliyorum ve strese girmek istemedigim icin bana gina gelene dek sürdürecegim.
söyle 2 yasinda bir memeye veda partisi verip ogluma bu is buraya kadar diyecegim. e koca adam olacak anlar herhalde
ancak benim bebegim artik iyice azalti yani ulu orta istemez. uyuyacagi zamanlarda veya yorgun düsüp benim kucagimda dinlemek istedeginde ( ben dinlenme tesisi oluyorum bu arada )
yukariya baktimda ben kendimi anlatmisim bolcana sorry, inan bir önerim yok bir arastirayim en iyisi bende.
Rahsan_Eyup yazdı:
Benim oglumda 17 aylikti doktorun tavsiyesi uzerine biraktirdik..O donem Tr'de tatildeydim..Annemle dusunduk tasindik..Benim aklima yara bandi geldi..Iki gogusumun ucuna birer bant yapistirdim..Iki de bir gelip acip bakiyordu sonra suratima donup ufff ufff diyordu..Bende evet annecim ufff olmus dedim..O gun tum gun boyunca gelip uff ufff dedi ay oyle tatli soruyorduki icim gidiyordu emzirmek icin..Ve o gun son oldu..Bir daha sormadi..Aksamlari da spi-cup'ina da sut koyup veriyordum eline..Ben hic zorlanmadim bu sekilde bir dene istersen...
ay çok güldüm valla uf ufa.
aynı dert ben de de var.18 aylık.iyi oldu önerileri okuduğum.çünkü benimkiler hala yara oluyor.artık işkence olmaya başladı.ama napiim kıyamıyorum.
bu arada son 5 yılın araştırmaları en az 2 yaşına kadar emzirmek gerektiği yönünde.
sana da bana da kolay gelsin.