max factor'ün rimelinin üzerine rimel tanımıyorum süpper!fondöten-pudra özel günler hariç kullanmam ama ürün olarak yine tercihim aynı max factor!ruj olarak meyveli parlatıcıları kullanıyorum özellikle loreal'in ürünü güzel
max factor'ün rimelinin üzerine rimel tanımıyorum süpper!fondöten-pudra özel günler hariç kullanmam ama ürün olarak yine tercihim aynı max factor!ruj olarak meyveli parlatıcıları kullanıyorum özellikle loreal'in ürünü güzel
Bugün ilk kez Covaderm göz altı kapatıcısı aldım,
aynı zamanda Anti-Agıng'miş
İlk kez denedim, memnun kaldım,
bakcaz ilerleyen zamanda ne olur)
su ara ysl touche eclat i sadece aydinlatmak icin goz ve burun cevreme uyguluyorum,hic yapay bir goruntu vermeden aydinlatiyor yuzu.
en cok satan urunmus bu sekercim starlarin alemisinde bizim neyimiz eksik
dudagimada lancome juicy tubesten baska bisi surmuyom.
dogal bi pirilti veriyor yuze
Prof. doc. Fusun; makyaj malzeme uzmanimiz gonustu!!!::))
yaya bak bilmiyordum ben Bu ysl touche eclat'i.. yuzu aydinlatim ne oluyor( cok cidi soruyorum fusun) bu konularda cok bilgisisim yaaa((
yuze bi nur iniyo sekerim
derya_lount yazdı:
Prof. doc. Fusun; makyaj malzeme uzmanimiz gonustu!!!::))
yaya bak bilmiyordum ben Bu ysl touche eclat'i.. yuzu aydinlatim ne oluyor( cok cidi soruyorum fusun) bu konularda cok bilgisisim yaaa((
yaptigim makyaj genelde rimel surmek allik surmek birde parlatici
ben yuzume bronzer suruyorum cogu zaman
butun urunler Chanel, bazen Lancome ve YSL karisiyor
birde MAC denedim valla hic oyle ahim sahim bir sey degil
Allik ve farim Dior
Pudra Maria galland
maskara Helena Rubinstein
Rujlarim lorealden tut Astor a kadar heryerden var
ama söyle bir tazelensin istiyor hepside
verdiginiz bilgi icin cok mersi prof. füsun hanim) mutlaka deneyecegim
bende star olmak, yazin parlamak istiyorum
daha baska önerileriniz varsa alayim lütfen
Goz kalemi ve Rimel Lancom'dan en cok kullandigim urunlerdir, ruj nadir kullanirim.
Fusun bu urunu ben de cok uzun suredir kullaniyorum ve gercekten cok memnunum.Cok az goz alti ve ozellikle kizarmis ,renk degisimi olmus sivilceler uzerine surunce mukemmel kapatiyor ve aydinlatiyor yuzu.camomile yazdı:
su ara ysl touche eclat i sadece aydinlatmak icin goz ve burun cevreme uyguluyorum,hic yapay bir goruntu vermeden aydinlatiyor yuzu.
en cok satan urunmus bu sekercim starlarin alemisinde bizim neyimiz eksik
dudagimada lancome juicy tubesten baska bisi surmuyom.
dogal bi pirilti veriyor yuze