ay cok guldum ya zaten normal olmayan birisinden bahsediyoruz; ya madam planli daha guzel bir plan yapaymis daha acik secik bir plan yapamadi heralde; yaziiiiiiikkkkkkkkk ar namus bu kadar iste
ay cok guldum ya zaten normal olmayan birisinden bahsediyoruz; ya madam planli daha guzel bir plan yapaymis daha acik secik bir plan yapamadi heralde; yaziiiiiiikkkkkkkkk ar namus bu kadar iste
Olan hilmiye oldu yani
---------------------------------------------------
valla olan hilmiye oldu
bu program için kaç kere e-mail gönderdim telefon ettim rtük'e ama iyi oldu ohhhhhhhhh canıma deysin ..
böyle seviyesiz programlar kaldırılsın....
darısı diğer programların başına.......
selam.bende bugün şöyle düşündüm.acaba tazminat dawasımı acsam m.ali erbile sonucta bu programı coluk cocuk herkes izliyor.bir cocugun yada genclerimizin bu durumu izlemesi hiç hoş değil we ayrıca onlarda acacakları psikolojik durumlarda war.buarada bu programları şikayet etmek için rtük werdiği bi numara wardı.ama ben unuttum bilginiz warsa yazarmısınız.çünkü aydınla sedanın programı kesinlikle kalkmalı daha ne kadar sürecek bu oyunları .helede o ahunun sevgilisi rolundeki adam.kesinlikle psiklojik sorunları war o adamın normal değil
Kanllar bu durumdan pek şikayetci değil.Kim reyting getiriyorsa o kalsın.Ve ne yaparsa yapsın...