Kolay gelsin canim,Ndogan yazdı:
Bebekleri sallayıp uyuttum. Büyük oğlumla babası sinemaya gitti. Birazdan uyanırlar, çorbalarını yediririm. Ahanda bitti haftasonu.
Bebekleri sallayıp uyuttum. Büyük oğlumla babası sinemaya gitti. Birazdan uyanırlar, çorbalarını yediririm. Ahanda bitti haftasonu.
subbota yazdı:
Allah razı olsun..
bende babami yolcu ettim simdi bir sürü agladim...simdi miskin miskin oturuyorum..daha evin isleri duruyor..bir göz atayim cikiyorum simdi..herkeze güzel hafta sonlari diliyorum..basta sana nurcancim
Bu gün Trabzon da hava çok kötü. Yağmur yağıyor ve hava kapalı.
Eşim Arda yı piano dersine götürdü. Dila biraz önce uyudu. Dün evin temizliğini yapmıştı kadın.
Yemek içinde dışarı çıkacağımız için kahvemi içip sitede geziniyorum.
Bendende güzel hafta sonu dileği hepinize
ablam benim misafirlerim vardı kaldılar şu anda biraz taksime çıkıcaz arkadaşlarla birlikte
Aynı şeyleri büyük oğlumun yılsonu gösterisinde yaşadım. Başarılarını seyretmek insana büyük haz veriyor. Başarıları daim olsun.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Dün temizlik yaptım... Aksam üstü Deniz'in okulundaki Müzik gecesine gittik Deniz yıllardır okulllarında gösterilere katılır ama bu sefer ilk defa onu seyrederken gözümden gurur ve mutluluk gözyaşları aktı Orff çalgıları orkestrasındaydı.. Ve sahne açıldı... Sahnede ortada xelefon,marakas, tahta blok, flüt çalanlar... Ve önde ayrı Deniz ve çaldığı Bongo'su Bütün orkestra ritmini ona göre ayarlıyordu.. Bir ara solo çaldı ağlayacaktım... Veliler arkamda konuşuyordu Bongo'cu kim acaba diyeİçimden o benim oğlum diye bağırmak geldi Konser sonunda Öğretmeni Deniz'i orkestranın önüne çağırdı ve bütün veliler alkışladılarMurat resim koyarsa, sahneyi sizde göreceksiniz
Acaba ilerde oğlum davulcu olup, başbakan ya da Cumhurbaşkanı kızı bulur mu
Aksamda arkadaşlardaydık, yedik içtik, bol bol sohbet ettik
Bu gün temizliğe devam edicem, ama temizlik yapıcak olmak bile neşemi bozmadığına göre tatil bana çok iyi gelmiş
Gunselicim allah kavustursun, sag salim gitsin babacin.ne guzel hasret giderdiniz. Aglama ya kiyamam.günseli_selin yazdı:
bende babami yolcu ettim simdi bir sürü agladim...simdi miskin miskin oturuyorum..daha evin isleri duruyor..bir göz atayim cikiyorum simdi..herkeze güzel hafta sonlari diliyorum..basta sana nurcancim
opuyorum seker
Ohh keyifli hafta sonu is guc bitmis mis gibi.Opuyorum oyacim.zeynepdilara yazdı:
Bu gün Trabzon da hava çok kötü. Yağmur yağıyor ve hava kapalı.
Eşim Arda yı piano dersine götürdü. Dila biraz önce uyudu. Dün evin temizliğini yapmıştı kadın.
Yemek içinde dışarı çıkacağımız için kahvemi içip sitede geziniyorum.
Bendende güzel hafta sonu dileği hepinize
Bende birazdan cikiyorum babayi isten alicaz cerenle,kaliningradin yesilligine akicaz.
Huriyecim,hurka yazdı:
ablam benim misafirlerim vardı kaldılar şu anda biraz taksime çıkıcaz arkadaşlarla birlikte
benim icinde gezin taksimde, opuyorum tavsanim
Hava güzel ablacım.
Benim gönlümse havadan daha güzel
Görümcelerimi özledim sabahtan beri karşıya geçelim diye ev halkını ikna etmeye çalıştım ve başardım
Şimdi ablam biz gideceğiz diye çerkez yemeği hazırlayacak bende hazıra konup afiyetle yiyecem
Gece eve dönerkende sahile gidip biraz yürürüz.
Sevgiler ablacım