Kısım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hııı!!!! Daha geçen künefe istiyom diye forum açan sen, şincük açtığın foruma bak. Hayatta kilo veremesssin kısım sennnnnnnnnn
Kısım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hııı!!!! Daha geçen künefe istiyom diye forum açan sen, şincük açtığın foruma bak. Hayatta kilo veremesssin kısım sennnnnnnnnn
hehe sisko filis yine mi geldin
sen gibi verdim zannetmiimde,sizin evde aynalar ozel yapim galiba ehu
Heee özel yapım, daha kilolu göstertiyo ehuuu. Normalde daha zayıfım. Kıskanç füsoşşşşş.
hade hadeeee yaylan,gorduk koca popo resmini benim 60 kilo halim senin 59 undan zayif vede zariiif,pinokyo filisss
fkilic yazdı:
Heee özel yapım, daha kilolu göstertiyo ehuuu. Normalde daha zayıfım. Kıskanç füsoşşşşş.
Fusun,
Aslinda etkili bir diyete benziyor. Fakat tekrar eski yemek duzenine donunce o giden kilolar gitti gibi gelir. Bunu dusundunmu?
anlamadim yasemin nasi???
1 aydir diyetteyim ya kafa as calisiyo
Aysima-Yasemin yazdı:
Fusun,
Aslinda etkili bir diyete benziyor. Fakat tekrar eski yemek duzenine donunce o giden kilolar gitti gibi gelir. Bunu dusundunmu?
Canimcimcamomile yazdı:
anlamadim yasemin nasi???
1 aydir diyetteyim ya kafa as calisiyo
Aysima-Yasemin yazdı:
Fusun,
diyomki bu diyeti yaptin sok bir sekilde 3 kilo verdin. Sonraaa? Yani sen bu diyeti ne kadar sure yapican?
3 gun yapcam
zaten 5 kilo verdim ben 63 um su an.
3 kilo daha verirsem 60 olcam
sonrasinda hedefim 57 zati,onuda yavas yavas veririm
Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı kısımmmmmmmcamomile yazdı:
hade hadeeee yaylan,gorduk koca popo resmini benim 60 kilo halim senin 59 undan zayif vede zariiif,pinokyo filisss
fkilic yazdı:
ehu tabe tabee
insanin kendini olduu gibi sevmeside guzel bi se tabe
fkilic yazdı:
Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı kısımmmmmmmcamomile yazdı:
fkilic yazdı: