Severim bu turkuyu..Nedense buralarda daha bir anlam kazandi benim icin....
Sansliymissin, kardesten ote dostlarin var gurbetlerde..
Buralarda oylesini bulmak cok zor malesef..
Severim bu turkuyu..Nedense buralarda daha bir anlam kazandi benim icin....
Sansliymissin, kardesten ote dostlarin var gurbetlerde..
Buralarda oylesini bulmak cok zor malesef..
Çocukluğumdan beri o türküyü severim ve söylerim. Kızıma da öğrettim o da ben babamı özledim diyerek söylüyor. Annem de ben doğunca kızımı gurbete vermem dizimin dibinde dursun demiş ama büyük konuşmuş herhalde öyle olmadı 15 yaşımdan beri hep hasretiz çok uzak olmasak da. Yazdıklarını hep yaşıyoruz malesef.
Bana da en çok "Annesinin bir tanesini" kısmı dokunur. Ağlayasım gelir...
Ne güzel anlatmışsın Ayşegül.
bende bazen söylerim bu türküyü
of ne güzel anlatmışsın şimdi içime birşey oturdu yine
sağolasın arkadaşım
Ümit Kaftancıoğlu 11 Nisan 1980'de öldürülmüştü. Ölümünün 26. yıldönümü nedeniyle 8 Nisan 2006 cuamrtesi gecesi AKM'de bir anma töreni düzenlendi. Kaftancıoğlu'nun kazandırdığı bu ve "Evreşe yolları dar" türkülerini bütün salon birlikte söylediler. Çok güzel bir gece idi.
Bahsettiğim dostum da yanımda değil ki İnternet sağolsun uzakları yakın ediyor.
Annemede bilgisayar alacağım inşallah o zaman onunlada skype de sohbet edeceğim az kaldı
bende özellikle ilkbaharda anneme babama olan özlemim dahada yogunlaşır memleketime gitme moduna girer gidince annemle şunu yapar bunu yaparız diye düşünmeye başlarım gidene kadarda bu düşünce hayaller devam eder benimde burda malesef kapılarını düşünmeden calabilecegim bir yakınım yok ve bunun zorlugunuda hep yaşarım. Aysegül ne zaman istersen beklerim canım bolbol dertleşiriz
Teklifin için çok teşekkür ederim canım
Vallahi imzamda ki bilmiş velet varya o beni bugünler de eve mahkum etmiş durumda İnşallah bir gün bu teklife cevap vermek nasip olur.
ne zaman istersen, beklerim