biz sizler kadar sansli degiliz türkiyede cok cesit modeller var.her gittigimizde bol bol aliyoruz e malum bende kizlar cok eskisi kadar kullanmiyorum su anda kizlarima aliyorum .ama cok güzellerinide ben kullaniyorum.
biz sizler kadar sansli degiliz türkiyede cok cesit modeller var.her gittigimizde bol bol aliyoruz e malum bende kizlar cok eskisi kadar kullanmiyorum su anda kizlarima aliyorum .ama cok güzellerinide ben kullaniyorum.
bende bayılırım yapabılecegım bıseyse yaparım yoksa alırım
Ben de bayılırım tahılara.Hele yazın rengarenk takılar çok hoşuma gider.Burada bir arkadaşım yapıyor.Ben de ondan alıoyrum.Harika tasarımları var.Altın maltın devri bitti.
Takı takmayı severim...
Yaz için takı hazırlığım bitmiş durumda. Çok beğendiğim birşey olursa yine de kaçırmam ama.
İncik boncuk yapmayı tasarlamayı severim.Fırsat buldukçada yapar arkadaşlara hediye ederim.Ama ben asla takmam.
Bu arada size bir tüyo sahinnihal süper takılar yapıyor.Ve de satıyor.
Benim icin olmazsa olmazim. Cok severim. Her renkten ve modelden mevcuttur
Normalde imitasyon takı sevmem ben ama 2 senedir o kadar şık şeyler var ki almadım desem yalan olur.
Orjinal ve gösterişli bir şeyler bulursam alıyorum mesela bu gün Nişantaşı'ndaydım 1 kolye aldım.
Özel bir dizayn boyunu kelepçe gibi sarıp göbek deliğine kadar uzuyor
ben bayilirim
ozellikle butun magazalar kendi urunlerini uretiyorlar artik ben surekli aliyorum
hemde cogunu indirimden aliyorum, tam fiyatina cok cok az sey aldim,
cok uzun kolyeleri seviyorum boyle kocaman kocaman tasli
bende fazlasiyla mevcut
accessorize diye bir yer var burda sec sec begen
Ben takıyı çok severim. Bir ara heveslenmiştim takı kursuna gidecektim ama kısmet olmadı. Hazıra konanlardanım şu durumda.
Metale karşı alerjim olduğu için altın dışında boncuklu olanlar tercihimim.
Takı yapmaktan hoşlanıyorum.Epeydir yapmıyorum gerçi...Ama almayıda çok severim...Alırım alırım çekmecelerimi doldururum sonra unutur giderim...Bir elden geçireyim bakayım takıları...