TUha gelecek belki ama ben bavul hazırlamayı çok severim.Seve seve dolabı boşltırım.Ha mutlaka unuttugum şeyler olur amao kadarcıkta oluversin napalım
TUha gelecek belki ama ben bavul hazırlamayı çok severim.Seve seve dolabı boşltırım.Ha mutlaka unuttugum şeyler olur amao kadarcıkta oluversin napalım
TUhaf gelecek belki ama ben bavul hazırlamayı çok severim.Seve seve dolabı boşaltırım.Ha mutlaka unuttugum şeyler olur amao kadarcıkta oluversin napalım
benim listelerim var
her gittigim yer icin ayri ayri listeler excel'de yapmistim surekli kullaniyorum faydasini cok goruyorum
bavul,bavul nasıl hazırlasam seni...?
bir küçük çanta yeterlidir,becerikli olana,
ilaç,giyecek,ayakkabı,kozmetik bir de tanga bikini...
Bavul hazirlamak benim icin bir zevktir..Herkes icin tek tek ve ozenle hazirlarim..Tek sorun ve hic sevmedigim sey ise donuste o bavulu bosaltmak yikamak kaldirmaktir :-x
aslinda evinde hersey duzenli ve yerli yerindeyse cok ta zor bi is degil yolculuga hazirlanmak.benki daginigim derim ben bile cok cabuk hazirlanabilirim.
birkere cocuklu olunca kocaman bir yolculuk cantasi sart.bu hep yaninda olacak cantada cocugun bezi,ekstra kiyafeti,cayi ,sutu,ates dusurcusu,burun spreyi,islak mendili,kremi,boyunluku,battaniyesi,atesolceri,ivi r zivir yiyecegi ve oyuncaklari olacak.(artik bu fix aninda hazirlarim)
Emrenin valizinde bolca kiyafet ve ic camasiri.al dolaptan koy zaten.cekmecesinden de tirnak makasi,ilaclari ve ozel kremleri.
Benim zaten makyaj cantam hazir,banyodan cilt bakim zimbirtilarimida attimi,kalir uc be kiyafet,picamalar,ic camasirlari ve fon mak.
e bunlarin yeri belli 1 satte haizrim ben.
Hiç gocunmam büyük bir zevkle hazırlarım tatil bavullarımızı.. Zaten Hasan da günler öncesinden yapmaya başlar listeleri.. Incık cıncık her şeyi alır öyle gideriz tatile, sanki gittiğimiz yerde hiç bir şey bulamayacakmışız gibi ..
Tatil dönüşü de hiç acele etmem çıkarıcam da, yok yıkıycam da, yok ütülüycem de vs.. diye.. Yavaş yavaş kendimi zorlamadan yaparım.. Yani bavul hazırlayıp boşaltmak benim için hiç dert değil.. Yeter ki tatile gidilsin..
benim seyahat listem vardır
o listeye bakar herşeyi bir gün önce bir yere hazırlarım, o arada o seyahatle ilgili eklemem gerekenler aklıma gelirse onları da oraya koyarım.Gitmeden önceki gece de hepsini bavula yerleştiririm.
Sık iş seyahati yapan ve seyahati seven bir insan olarak bavul hazırlamak hoşuma gider de boşaltmaktan nefret ederim
Bu konuda galiba uzmanlardanim hehe))
Genelde muhakkak bir siyah pantolon koyarim bir kot, bir elbise, ve bir kac tops.. bir sandal, bir topuklu ayakkabi ve trainers.. birde wash bag bitti... haa bunlar benimkiler, cocuklarla seyahet ediyorsam liste uzar uzar uzar..
Ben 4 haftalik izin icin 5 kisiye 6 bavul hazirlarim dönüstede bir okadar gelir.esimlen durmadan tartisiriz.icinde ne var diye merak ediyorsunuz degilmi cocuklarin bizim esyalarimiz geri kalani köy ekmegi köy yiyecekleri.türkiye kurabiyeleri pohcalari, cogunluk yiyecek türü almanyada coguna hasret oldugumuz icin .buradada hemen hepsi var ama türkiyenin tadi bir baska oluyor.neyse cok konustum .kolay gelsin