Sevgili Serap,
İnan çok üzüldüm sizlerin adına.
Umarım en doğru karar olur hepiniz için.
Bilmem söylemeye gerek var mı ihtiyaç duyduğunda lütfen çekinme özelime yaz.
Her şey gönlünce olsun, kendine iyi bak.
Sevgilerimle,
Sunay
Sevgili Serap,
İnan çok üzüldüm sizlerin adına.
Umarım en doğru karar olur hepiniz için.
Bilmem söylemeye gerek var mı ihtiyaç duyduğunda lütfen çekinme özelime yaz.
Her şey gönlünce olsun, kendine iyi bak.
Sevgilerimle,
Sunay
Canım ben de çok üzüldüm...
İnşallah herşeyin hayırlısı olur.
Paylaşmak istediklerin için hazırız..
Kendine iyi bak..
Çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun www.turkhukuksitesi.com bu sitede avukatlar var foruma sorununu yazarsan sana yardım ederler..Canım benim eşim avukat onada danışabilirsin e mail adresi oguz@nazlim.com istersen sana tlf numarasınıda verebilirim danışırsın..
boşanma haberine çok üzüldüm. bu senin hayatın. nasıl mutlu olacaksan öyle davranmalısın.
arkadaşların hepsi sana başvurabileceğin kaynak ve kişileri vermişler.
herşey gönlünce olsun, allah kolaylık versin.
sevgiler,
asuman
Sevgili Arkadaşım,
Bunu duyduğuma çok üzüldüm en çok ta miniş için üzüldüm. Tekrar gözden geçirseniz belki iyi birkaç taraf yakalarsınız.
Yok mutlaka boşanacağım diorsan iki yolu var. Bu yollardan biri ki anlaşmalı boşanıyorsanız ve ekonomik olarak hür isen ve nafakaya ihtiyacın yoksa bir dilekçe yazdırıyorsun hatta takip bile ediyorlar senin adına, sessiz sedasız bitiyor.
Eğer miniş konusunda anlaşamıyorsanız ve nafaka almak istiyorsan mutlaka iyi bir avukat bul derim. İyi avukat olmaz sa olmaz.
en kısa sürede iyi haberlerini duymak üzere
Merhabalar, üzücü bir durum. Ancak boşanma kararı alındıysa yapılacak en iyi şey, geleceğe dair güzel kararlar alınmasıdır. Diğer arkadaşlar zaten yardım alabileceğiniz kişileri ve siteleri söylemişler. Benim sadece söyleyebileceğim çocuğun sağlıklı gelişiminin devam edebilmesi için baba ve ailesi ile olan ilişkilerde çocuğu serbest bırakmak. Çocuk görüşmek istediği sürece engellememek. Kolay gelsin diyorum.
Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı neyse o olsun..
merhaba serap,çok klasik olacak ama önce çok üzüldüğümü söylemek istiyorum.ama senin ve yavrucuğun için en hayırlısını diliyorum.abim de yaklaşık 3 sene önce eşinden ayrıldı.çocukları olmadığı için çok prosedür bilmiyorum, sana yardımcı olamıyorum,kusura bakma lütfen.sadece yanında olduğumu ifade etmek istedim.sevgilerimle...gülcan
Bende gerçekten çok üzüldüm. Nedenlerini bilemiyorum ama kimsenin durduk yere böyle bir karar almayacağından da emin olduğum için herşeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum. Benimde bildiğim annenin toplum ahlakına aykırı bir yaşantısı olmadığı sürece çocuklar anneye veriliyor. Diğer arkadaşların dediği gibi öncelikle anlaşarak ayrılmayı deneyin. Birde aile psikologları var onlarla görüşmeyi denedinizmi. Tabiki tek taraflı değil eşin ve sen birlikte gideceksiniz. Denemediyseniz deneyin derim.
Umarım herşey senin ve bebişin için hayırlı olur.
Yanındayız. Her an bizlerle dertleşebilirsiz.
Sevgiler
Mine
Üzücü bir haber oldu benim için .
Ama en doğru kararı verecek olan sen ve eşinsin uygun gördüyseniz hayırlısı buysa.
sizlerin ruh sağlığı ve sizden de önemli çocuğun psikolojizi bence mutlaka psikolojik destek almalısınız.
Arkadaşlarda sitemizin avukatlarını belirtmiş.
Dertleşmek yazışmak istersen her zaman dinlemey hazırım
Kendine iyi bak.
Doğru kararlar alırsın umarım
Sevgiyle kal