En sevdiğim yazılardan biridir bu!
Tekrar okumak iyi geldi.
Sibel uyuyan oğullarımızı öpmeye gidelim, hadi!
Güzel bir saptama doğrusu
Demek bu kadar acıyı mavi patikler yüzünden çekmişim..
Çok yerinde tespitler var ama mineciğin dediği gibi kadın gibi erkeklerde var. Ellerinden hiç bir iş gelmez kadın gibi ağlayan erkeklerde var.Sanırım onlarda bebekken pembe patik mi giygirdiler?
Sadece erkekler ağlamaz yerini doğru bulmuyorum..Yanlızken nasılda ağlarız ama kimse göremes tabii
Demek bu kadar acıyı mavi patikler yüzünden çekmişim..
Çok yerinde tespitler var ama mineciğin dediği gibi kadın gibi erkeklerde var. Ellerinden hiç bir iş gelmez kadın gibi ağlayan erkeklerde var.Sanırım onlarda bebekken pembe patik mi giygirdiler?
Sadece erkekler ağlamaz yerini doğru bulmuyorum..Yanlızken nasılda ağlarız ama kimse göremes tabii
Teşekkürler yazı için, oğlumu eve gider gitmez öpüyorum ama bak özledim şimdi..
Demet Eşrefoğlu Vardar yazdı:
Misal,
Savasa gidilecek.
Kim gidecek? Tabii ki Mehmetçik. Sen hiç ''Vatan sagolsun'' diye
bagiran
Aysecik gördün mü? Benim bildigim Aysecik kameranin karsisinda
''Size
baba diyebilir miyim amca?'' diyordu ve hatirladigim kadariyla
> >omuzunda
tüfek falan da yoktu.
Diyecegim,
Mavi patikli olmak zor zanaat.
(yazar: bilinmiyor)
İyi başladın ama çok kötü bitirdin arkadaşım. Erkeklerin duygularını saklaması yada bastırması bencede iyi birşey değil ama bunu anlatırken kadınları bencil, korkak, dedikoducu, işe yaramayan insanlar olarak göstermen hiç hoş değil. Ayrıca yakın geçmiş tarihimize bakarsan (ki Kurtuluş Savaşımız) erkeklerle birlikte cephede savaşmış, top tüfek taşımız anlı, şanlı, kahraman TÜRK KADINLARIMIZI görebilirsin. Geçmişimizde ve geleceğimizde böylesi değerli kadınlarımız olmuştur olacaktır.
Ayrıca özelliklerini anlattığın erkekleri yetiştiren de kadınlar değilmi. Ne tohum ekerseniz o ürünü biçersiniz. Geleceğin erkeklerini yetiştirecek olan bu günün kadınları erkek bebeklerinin ayaklarına pembe patik giydirir bu problemde ortadan kalkar! : ))
[size=small]
Güzel tespitler. Daha öncede bu yazıyı okumuştum ama şimdi yine sonuna kadar yine okudum.
Her iki cinsiyetinde kendine has zorlukları var. Kadın olmakta erkek olmakta zor.
Saygılarımla.[/size]
çok güzel bir yazı ve katılıyorum da ama bizim evde durum biraz farklı!!!erken sorumluluk almanın etkisiyle olsa gerek ve eşimin mesleği nedeniyle bu yazıdakilerin neredeyse %80ni bana ait.(ben bir ev hanımıyım )ama eşimle rolleri değişmiş değiliz.O vatanı koruyor
yazıyı ben yazmadım...bilgine...