Ben de baharı seviyorum ama özellikle ilkbaharı, heryer canlanmaya başlıyor, ağaçlar çiçek açıyor çok güzel insanın içi ısınıyor.
Ahh hadi artık çabuk gelsin şu bahar, kışın lahana gibi gezmekten sıkıldık artık.
Ben de baharı seviyorum ama özellikle ilkbaharı, heryer canlanmaya başlıyor, ağaçlar çiçek açıyor çok güzel insanın içi ısınıyor.
Ahh hadi artık çabuk gelsin şu bahar, kışın lahana gibi gezmekten sıkıldık artık.
guz gulleri gibiyim...
hiç bahar yaşamadım..
kesinlikle bekleyenlerdenim hele burada ki kış şartları düşünülecek olursa...
bekliyorum ve geldi en azindan bugünlük
hava tam ilkbaharin ilk günlerine gebe kuslar civil civil
günesli hafif serin
15 nisan falan sanir insan derin bir uykudan uyaninca
Gel bahar, gel derken; burada lapa lapa kar yağmaya başladı
ay evet gelsin söyle camlari velan acalim temizlimizi yapalim demi gerci pekde iyi degil ama
Bahar gelmesin yaz gelsinnn
Aynen Yeşim'ciğim, ben de baharı özlemle bekleyenlerdenim.. Oldum bittim sevemedim zaten kış mevsimini ben.. Hep bahar olsa, hatta hep yaz olsa hiç üşümesek, denizlere girsek, güneşlensek, offfff offffff....Yesim yazdı:
Ben eskiden, 4 mevsimi de ayrı ayrı çok severdim... Ama sanırım 40 yaşın insanda yarattığı değişiklik bu ; artık baharı seviyorum
Bir an önce bahar gelsin, çiçekler açsın, bizler açılıp saçılalım, kırlarda, çimenlerde yuvarlanayım istiyorum...Sanki baharla birlikte hersey (ben) yeniden canlanacak gibi umutla bekliyorum baharı...
Sizler, baharı benim gibi bekleyenlerdenmisiniz
Baharla birlikte ben de çiçek açıyorum sanki..
Biz de gel bahar,gel diyoruz.Hem mevsim olarak seviyoruz hem de bu karlı ve soğuk havalardan çok sıkıldık.Özellikle kızım.Çocuklar evde sıkıldı.Dışarı çıksak çok fazla dışarıda kalamıyoruz.Ev gezmeleri ve alışveriş merkezleri de sıkıcı.
Gerçekten GEL BAHAR,GEL ARTIIIIKKK.
bendece gelsin bahar gelsin ilkbahar kışı sevmiyorummmmmmmmmmmmm ama şu an lapa lapa kar yağıyor