Bir waşşşş da benden... Hatta bir de abovvvv..
Sanatçıların arasına karıştınız artıkın Aynur ve Zeynep Hanımcıklarım bizi görmez gözünüz bundan sonra..
Demet Evgar'a da ne desem bilmem ki ? Ayıp etti desem yeterli herhalde..
Bir waşşşş da benden... Hatta bir de abovvvv..
Sanatçıların arasına karıştınız artıkın Aynur ve Zeynep Hanımcıklarım bizi görmez gözünüz bundan sonra..
Demet Evgar'a da ne desem bilmem ki ? Ayıp etti desem yeterli herhalde..
sağol şahende..sahende yazdı:
Minecim geçmiş olsun. Yollarda karda kışta üşüttün herhalde.Dikkat et kendine ilaçlarını mutlaka düzenli al bu meret ilaçsız geçmiyor.
Sevgiyle kal
dafneciğide öpüver benim için
ilaç kullanıyorum zaten,karların acısı şimdi çıkıyor işte.
gündüzleri fena değilim ama akşamları baygın düşüyorum..
bir de tabi sosyal hayat bitiyor..yoksa çok ısrar etmişti beyaz ama..
napalım artıkh
Geçmiş olsun Mine'ciğim.. Çabucak atlatırsın inşaallah.. Kendine iyi bak lütfen..minedafne yazdı:
sağol şahende..
ilaç kullanıyorum zaten,karların acısı şimdi çıkıyor işte.
gündüzleri fena değilim ama akşamları baygın düşüyorum..
bir de tabi sosyal hayat bitiyor..yoksa çok ısrar etmişti beyaz ama..
napalım artıkh
E artık tanımassınız galaya da gittiniz tiye alırsınız artık bizi.
bundan sonra merahaba merhaba
sosyetek kızlar
Beyazın yanında olmak herseye degmiştir yahu Ohh ne hoş vallla.Güzel bir geceymiş.
Gelelim DemetEvgar'ın yaptıgına.Buraya onun ismiyle kim girsin ,resmini koysun ki?Yaptıgı işleri,ailesini kim bilip anlataacak,hem birde burda bir arkadasıyla karsılaştı,onunla ilgili bişeyler yazdı falan filan.Bence bu sitede olan kendisiydi.
O gece sanırım orda olan arkadaslalrla pek muhatttap olmak istememiş,ne denir basından savmış sanki
Ama büyük ayıp etmiş
filiz. yazdı:
waşşş
galaya gittiniz demekkkk, gözlerim kamaştı
not: aynuuuur bak ben akmerkese geliyom şimdi, hani keopsu geçince 50 mt ilerde solda bir ayakkabıcı varya anacım oraya işim çok kısa sürecek yoksaki kahve içerdik yawww(
Gecede seni de gözlerim aramadı değil.
Senin gibi bir artis nasıl olurda gelmez bu geceye dedim.
Valla seninle de böyle bir akşam geçirmeyi çok isterim şeker.
sen he de gerisini bana bırak.
tüm bu gece organizasyonundan zeynep sorumludur.. ben bir kere "haluk bilginer" dedim.. gerisini zeynep ayarladı..
zeynep bu arada.. safiri (safure) atlamayalım.. özgür kadın kendisi.. öğle vakti aradık. haber verdik. kendini ayarlamış akşam yanımızda oldu. resimler ona aittir..
mine bir dahakine kaçırma.. ne kadar anlatsam.. az kalır..
o kadar eğlendik ve güldük ki.. bir sen eksiktin..
zeynep bu işin kurdu olmuş.. muhabirlerle falan kanka olmuş.. ben acemiydim..
katılıyorumsevincnaz yazdı:
DemetEvgar'ın yaptıgına.Buraya onun ismiyle kim girsin ,resmini koysun ki?Yaptıgı işleri,ailesini kim bilip anlataacak,hem birde burda bir arkadasıyla karsılaştı,onunla ilgili bişeyler yazdı falan filan.Bence bu sitede olan kendisiydi.
O gece sanırım orda olan arkadaslalrla pek muhatttap olmak istememiş,ne denir basından savmış sanki
Ama büyük ayıp etmiş
allah iyiliğinizi versin emi
işin doğrusu şu; orada onunla ilgilenen kimse yoktu. yanına gittiğimizde hayran kitlesi var diye biraz karizma yaptı. bırakın birazcık naz yapsın