Ben dün yarış pisti ve yarış arabası aldım uzaktan kumandalı ama daha vermedim.Babasıda kocaman bir garaj seti almış .İkisi birbirine çok uydu ama evde nereye koyacaz o pist ile otoparkı allah bilir.
Ben dün yarış pisti ve yarış arabası aldım uzaktan kumandalı ama daha vermedim.Babasıda kocaman bir garaj seti almış .İkisi birbirine çok uydu ama evde nereye koyacaz o pist ile otoparkı allah bilir.
içinde inek olan bir fincan aldım süt yada çay içtikçe dibe yapısık inek meydana çıkıyor.
Puzzle olabilir bak aklıma gelmemişti..
Birde şimdi Braun un şarjlı-elektrikli diş fırçalarına bakıyorum.Acaba 8 yaşındaki bir çocuk için kullanımı sakıncalı olabilir mi
Özellikle yılbaşı diye hediye almayı düşünmüyor, onun dışında zaten neredeyse her hafta oyuncak alıyoruz ihtiyacına göre
Şu sıralar yedek tulumu, emziği v.s. olan konuşan bebek almayı düşünüyorum..
Böyle birşey ilgisini çeker belki el becerisine faydası da olur..
Parlayan Sevimli Böcekler En Tuhaf Böcekleri Boyayarak Parlamalarını Sağlayın.
Bizmki hep aynı şeyi istediği için ne alacağımızı düşünmüyoruz.
Kırmızı araba
Utkuya doğumgününde bir arkadaşı almıştı o fincandan.Ama Utku kullanamadı.Midesi bulanıyormuş Bizde diş fırçalarını koyduk Utkunun..
Oğlum daha 20 aylık, özel güne ait hediye kavramlarını anlamıyor. Birde oğlumuzu ihmal ettiğimiz psikolojisinden heralde, neredeyse her akşam süpriz oyuncak, yiyecek eve taşıyoruz. Kıyafet desen anneanne ayda 1 mutlaka alır.
Bazen dışarıdan bakınca oğlumu hediye arsızı olarak görüyorum, akşam eve gidince mutlaka elimize bakıyor, çok kötü alıştırdık. Eğer bişey yoksa bizede pas vermiyor. O yüzden yılbaşı için ekstra bişey almayı düşünmüyorum.
1 Ocak eşimin doğum günü, asıl ona hediye alıcam, belki yaptırdığım pastanın üzerine baba-oğul ikisinin bir resmini ekletirim, oğluşa süprizimde bu olur. Bayram dersen bayram için oğluşa alınacaklar listesi hazır, kaban, pantolan, kazak, oduncu gömleği.
Dün akaşm Mert'le yatağa yattık ve bana anne sana birşey soracağım dedi, sor oğlum dedim " sen bana yılbaşı hediyesin ene alacaksın" ne istiyorsun...
Immm sen bana uzaktan kumandalı araba al, babamda bana tabancalı asker ve örümcek adan alsın...
Eeee biz siparişleri aldık....
Ben kızıma (22 aylık) bay patates kafa aldım.Dergide görüp devamlı'' patates patates ''diyordu.
Evet..
Kocaman bir öpücük..