Nihalcim,
Kerem de 1 hafta sonra 17 aylık olacak. Biz Kerem 7 aylıkken lazımlığa yapmaya başladık kakamızı. Nereden çıktı dersen, Kerem çok miktarda kaka yapıyordu, her seferinde taşıyordu kakası ve ben kış günü korktum bu şekilde yıkanınca hasta olacak diye. Ve mothercade'den koltuk gibi oturaklardan aldım. Kakamızı zaten 7 aylıkken belli ediyorduk, kakası gelince oturttum oturağa. 13-14 aylık olana kadar böyle devam etti. Bu arada kreşe başladı ama kreşte ilgilenemediler bu olayla. Bu yüzden Kerem genelde evde kaka yapar oldu, çünkü beze yapmak zor geliyordu. Neyse 14 aylıktan beri de kakası gelince söylüyor ben klozete tutuyorum. O zaman hepten rahat oluyor, oturakta yaptığının üstüne oturduğu için, bir nevi bez gibi sıkışıp, yenisini çıkarmasını zorlaştırıyor. Klozeti daha çok sevdi. Klozete tutmak zor olduğu için ben adaptörlerden aldım ama ondan pek hoşlanmadı. Şimdi yavaş yavaş alışıyor, dün gece ona oturduk mesela...
Ne uzun yazdım ama benim uzmanlık alanım oldu resmen bu konu. Bence Emre nasıl rahat ediyorsa öyle yap, önemli olan çocuğun hazır olması, yoksa zaman çocuktan çocuğa değişir...
Öpüyorum sizi...