bence sen kendine bişeyler al ona ödet hiç unutmaz
ya da gerçekten kendine bişeyler al unutmasın
bence sen kendine bişeyler al ona ödet hiç unutmaz
ya da gerçekten kendine bişeyler al unutmasın
Heh ! benim de aklima ilk bu geldi..sen benden cok yasiycaksin..bilmemgerek yazdı:
ya da sex toys hani evde yoksa diye
Benim aklıma bişey gelmediği için arkadaşımdan kopye vereyim dedim
O, yemek yapmayı seven eşine suşi dersi hediye etmişti. İki derslik bir kurs. Hafta sonları gitmişti. Sonrada ilk denemesinde bizi yemeğe çağırdı (bize daha güzel bir hediye olmuştu ama olsun )
Motoru vardı değilmi spor egzos alsana
şişme gacıya çok güldüm..
olmaz ayol ööle şey.evde üstüme gül koklatmam ben.şişme mişme..kıskanırım derrrmişim.
kitap işine girmeyelim,kocanın kafası hesapla dolu.bi de kitap ağar kaçar)
paraşüt falan tam benim kocaya göre aslında.bi yelken kursu falan mı bulsam nedir.
ayrıca suşi kursunu da sevdim,bakiim başka bir kurs var mı aceba.
başka başka neler var aklınızda..
Aslında hiç hediye düşünmedim ama yamaç paraşütü güzel fikir..
Belki bir yerlerden atlayıp başka ülkelere iltica eder de biz de bir sürü yıldönümü, kutlama, yılbaşı, aile muhabbeti, kaynana, görümce, vs.den kurtuluruz.
İlham verdiniz teşekkürler.
minedafne yazdı:
şişme gacıya çok güldüm..
olmaz ayol ööle şey.evde üstüme gül koklatmam ben.şişme mişme..kıskanırım derrrmişim.
..
Yok caniim, sisme gaci'dan bahsetmiyorum ben..daha farkli, ikinize de hitap edebilecek bisiiler alabilirsin mesela
ilgilendiği konu ile ilgili bir dergi aboneliği olabilir...
ufak bir yurtdışı seyehati olabilir....(vizesiz bir yer olmalı ki nereye gideceğinizi söylemeden taksiye binip "çek havalimanına"dediğinde gözleri yuvalarından oynasın)
bir de 2.bir çocuk olabilir...
böyle bir sebepten kapanacak ilk forum bu olacak..bu konuyu tartışmayalım bence..
adımız dinsize çıktı ahlaksıza da çıkmasın baree...
ya sende daha küçük bir otelle anlaş canım yaw, gül yapraklarını da sen atarsın çaktırmadan sağa solahaberi ben de gördüm..o odanın fiyatı 6002 dolarmış canımcım..
onu bırak o kadar parayı versem ben ölene kadar unutmamam..imkanı yok ...
hem 300 YTL olanı da var dedi
Ya da Şile gibi, Polonezköy gibi, Sapanca gibi bir yerde bi otel bul, hoş olur yani