Yemek yemek çok güzel ama bir de kilo yapmasa.Bende fazla kilolardan kurtulmak için bugün akapunktura başlıyorum. İnşallah işe yarar.Ama en kötüsü doyasıya yemek yiyemeyeceğim
Yemek yemek çok güzel ama bir de kilo yapmasa.Bende fazla kilolardan kurtulmak için bugün akapunktura başlıyorum. İnşallah işe yarar.Ama en kötüsü doyasıya yemek yiyemeyeceğim
guzel kardesim yabangulu henuz gensin tikkat et.
ben 28 yasimdaykene 49 kiloydum yas 32 kilo 67,5.
bilmem annatabildimmi.
zipora basla kendini egit canim
ehhh boş gelmessniz sanırımcamomile yazdı:
ay caniim merci cok incesin
bizde kaynim gillerle size gelcez bigun(ayyyy hep bu kaynim illeri kullanmak istemisimdir,sonunda oldu olduuu yupppiii )
fusunum valla zayifim diye soylemeyede cekiniyom ama daha once onumde bu buyuklukte olmayan bir cikinti beliriyor buna gobek deniyor anladigim kadariyla yavas yavas sonum iyi degil gibi dedigin gibi bu yasin 35-40 lari var daha kursta bitti gariiii artik yuruyuse sabahlari egere uyumazsam
tabe ne demek bos gelmek,munasip bir hosgeldin hediyesi alcaz daa sizde kuru kuru cayla yollamazsiniz de mi???turuncu_gemi yazdı:
ehhh boş gelmessniz sanırımcamomile yazdı:
ay caniim merci cok incesin
bizde kaynim gillerle size gelcez bigun(ayyyy hep bu kaynim illeri kullanmak istemisimdir,sonunda oldu olduuu yupppiii )
nassi zayiflanir unuttum ama nasil kamufle edilir biliyommm. bakiniz profil.
nesroscum sen bana bi gun geldiginde ablamin bana hamileyken yazdigi mektubu okutayim vabim,aynini ilerde ende sana yazabilirim.
bebekten onceki yaz tr ye gittigimde alisveriste hep su havadaydim "ayyy 36 beden bile bol geliyo uhu uhuu" ama bu uhuler sahte aslinda zayifim superim havasindaydim icten ice
e ablacim yeni dogurmus 6 aylik be eleriyle pek iyi seyler hissetmemis olacak ki bana "yaa gordun mu ..." seklinde dosenmisti bir mektup
yani sen naparsan yap sismanlar seni sevmeyecek usgunum,pis zayif nolucak
fusunum haklisin ne diyeyim; ama bak dun sana yarin bana; ne olacagimiz hic belli degil hiiicccccccc
YAŞASIN YEMEK YEMEK ya ben yemek yiyince inanılmaz mutlu oluyorum naapim ama karar verdim zayıflamaya ve uygulamaya başladım sabahları yürüyorum sonra diyet yapıyorum ve akşamları 1 saat spor salonuna gidiyorum şimdilik 4 kilo verdim ama biraz daha vermeliyim aynayla barıştim valla..
hadi kızlar hayıflanmak yerine harekete geçin ..
Fusuncum bi gazetede en zayif kadinlarin fransizlar oldugunu okudum.
bu isin sirri bence yemek yemegi zevk,keyif isinden cikarip sadece karin doyurma olarak dusunup yemekleri ona gore secip yemek sanirim