Kullanırım.Sağolsun yengem bir sürü şal örmüş göndermişti.Renk renk model model.Pullular, simliler, çiçekli falan..
Ben bu yıl kendime panço ördüm.Vivid den modelini gördüm eve gidip başladım ve 2 gün sonra üstümdeydi
Kullanırım.Sağolsun yengem bir sürü şal örmüş göndermişti.Renk renk model model.Pullular, simliler, çiçekli falan..
Ben bu yıl kendime panço ördüm.Vivid den modelini gördüm eve gidip başladım ve 2 gün sonra üstümdeydi
Hiç kullanmadım.....
ama başkasında görünce çok hoşuma gidiyor örmesinide hiç beceremem.....
ücretsiz izindeyken bi heves üç tane şal ve dört tane de fular ördüm. Rengarenk Ama hiç birini kullanmıyorum
Ben de heveslenip ördürdüm ama bir kez takmadım.
nuraycım bu seneki şalları sişle örüyorum ama tığla ördüklerimde var
şalı ben de çok severim.güzel bir aksesuar.
Mağazalarda zevkime göre bulamadım.Sürekli takmam ama netten kendime şal modeli buldum ablam örüyor şuan.
çok severim örgüden ziyade dokuma değişik renklerde şallarım var ve çok severek takarım gece gunduz her ortama uydurmaya çalışırım örgü kullanamıyorum sentetık karışımlı iplere alerjım var kaşınıp duruyorum ama şimdi birçok yer de çok şık şal bulmak mümkün ben osmanbeyde çalışıyorum nişantaşında sokaklarda bile envai çeşit şal bulmak mümkün işli ponponlusu çok zevklı herkes kullanmalı bence bırde onu aynı renk şapkayla dışarda tamamlamaya çalışırım bere değil ama ben kendıme yakıştıramıyorum şapka daha hoş sevgiler
ben sapka kullanamıyorum takınca kendimi komik hissediyorum
Eveeeeeeeeeeet,çooook seveerim canım ya.Bu arada seni uzun zamandır görememiştim şeker sevgiler...