Akşam tv'de çocuğun cenazesini gösterdi.Söyleyecek hiç bir şey yok.
Akşam tv'de çocuğun cenazesini gösterdi.Söyleyecek hiç bir şey yok.
yavrumun yüzünü paramparca yapmışlar , tanınmayacak haldeymiş anne perişan , zaten cocuga bu seneye kadar anneannesi bakıyordu , geçen sene gitmişti isviçreye
allahım nasıl bir kaderdir anlamadım
Pitbull cinsi köpekleri beslemek yasak değil mi oralarda ? Dobermanlar, danualar, pitbullar canavar yaratıklar.. Bunları pet olarak beslemek çoktan yasaklandı diye biliyordum ben..
Yazık oldu minicik yavruya..
O köpeklerin sahiplerini cezalandırmak lazım, köpekleri de denetim altına alınmalı acilen..
Merhaba arkadaşım
Tahminimce 3-5 bin yıl önce evcilleştirilmiş olan köpeğin hangi akla hizmet tekrar vahşileştirildiğini anlamıyorum.Birde bunlar süs köpeğiymiş gibi insan arasında dolaştırılıyor.Bunlar neticede icgüdüleriyle yaşayan hayvanlar bir anlık gaflette içgüdüsel bir davranış yapmışlar.Eğer koruma amaçlı yetiştiriliyorsa insanların dolaştığı yerlere çıkarılmaması gerekir.Yazık olmuş minicik yavruya yaşasaydı bile bu şoku atlatabilirmiydi. Sevgiler
Ne sevmesi HAYIR..
Yazık ya yavrucak izledim tv de kanım dondu resmen parçalamışlar çocukcağızı bence bu hayvanların sahipleri en ağır cezayı almalı nasıl olurda böyle vahşi hayvanları sorumsuzca sahiplenip minik bir yavrunun hayatına son verdirirler sahip olmazlar hayvanlara..
Allahtan sabır diliyorum Süleyman'ın ailesine Ayşecim başınız sağolsun
ben büyük ve güzel yüzlü köpek severim yani kurt,kangal yada golden rtr. falan
Cok korkunc bır olay.
Allah kımseye boyle bır olay yasatmasın.Okudugumda cok uzuldum.
Kopeklerı severım ama Pıtbull cınsını hıc ama hıc sevmıyorum.
Sevgılerle.
Aranızda pitbull sahibi var mı bilmiyorum ama,laboratuvar ortamında yaratılan bu "cins" hayvanlara sahip olanların, hayvanları kadar kendilerinin de problemli olduklarını düşünüyorum. Şimdiye kadar normal bir insanın yanında pitbull görmüş değilim, hep, duygusal olarak güvensiz,kendine güveni olmayan, sahip olduğu pitbull kadar vahşi ve kuvvetli olduğunu ima eden pazılarını şişire şişire dolaşan kişiler....Bence bir nevi kendini tatmin...
Hep köpek sahibi oldum, köpekten hiç korkmam ama tasmalı bile olsa pitbull gördüğüm anda yolumu değiştiririm, bu hayvana gözü döndüğünde sahibi bile söz geçiremez...
pitbull lar maalesef insan yapımı olduğu için çok vahşiler...olaya çok üzüldüm...bizim ülkemizde de çok var besleyen...yasaklanması gerekiyor..bu vahşi yaratığın fanatikleri çok.. .ben nefret ediyorum bütün hayvanları (yılanından tut,karafatmasına,köpeğinden,maymununa kadr) seven bir insan olmama rağmen....örneğin şu altta ki resimde eğer pitbull yerine başka cins bir köpek olsaydı ^^ne şirin bir görüntü^^ derdim..ama şuan resme bakınca sanki heran o köpek bebeğe saldıracakmış gibi hissediyorum..
PİTBULL ve BEBEK
korkunc bisey..icim parcalandi..Allah ailesine sabir versin..