2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

görkemim,

Ben eşimle aynı işyerinde çalışıyordum bir bankanın genel müdürlüğünde.
    o zamanlar henüz çıkma aşamasındaydık evli değildik..(sonra kaşındım şubede çalışacağım,ben müdür olacağım dedim.burda bir hah hah hah lazım.olsun şimdide oganın müdürüyüm)

eşlerin ortak alanda çalışmaları aslında bir avantj konuşacak konu bitmiyor)
    hala bile sistemin işleyişini sorarım, yenilikleri zorla anlattırırım.

Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.
    Ayrı binalarda olmak sıkıntı yaratmaz belki ama aynı binada olunca biraz sıkıntı oluyor.

Sıkıntıları bir yana en güzeli aynı anda eve girdiğimiz için herşeyi birlikte yapıyoruz.Birimiz yemekle ilgilenirken diğeri evi toparlıyor.

Yemekle ilgilenen genelde oktay oluyor tabi. Vallahi o benden güzel yemek yapıyor.

Birlikte yemeğe gittik.aynı servise bindik.
    Birimizin sorunu olunca işle ilgili gözünün önünde oluyor sinir oluyorsun...şirket madddi sıkıntıya girerse ikinizde etkileniyorsunuz..
    birbirini özlemiyorsun,bazen evde konuşacak birşey bulamadığın oluyor,sadece iş konuşuluyor v.s.....
    ama biz aynı kattaydık tabi...
    ama genede birlikte çalışmak iyi değil bence..

neyse ki birlikte çalışmıyoruz artık..

şimdi akşam olsa da kocamı görsem diyorum....

[quote]
    canom yazdı:

Birlikte yemeğe gittik.aynı servise bindik.
    Birimizin sorunu olunca işle ilgili gözünün önünde oluyor sinir oluyorsun...şirket madddi sıkıntıya girerse ikinizde etkileniyorsunuz..
    birbirini özlemiyorsun,bazen evde konuşacak birşey bulamadığın oluyor,sadece iş konuşuluyor v.s.....
    ama biz aynı kattaydık tabi...

Katılıyorum arkadaşım

Merhaba;

Bizde kendi işimizde Murat'la beraber calışıyoruz.Eşler kendi işlerinde beraber calışıyorsa, baskasının işinde beraber calışmaya göre cok daha fazla sorun yaşıyorlar. Kendi işinde beraber çalışmanın güzel yanı varmı? İlk yıllarda var tabii, hiç özlem duymuyorsun, yasamın heranında berabersin. Ama bizim gibi 10 senelik evlilik, ondan öncesinde uzun süreli bir arkdaslık yasadıysanız, dipdibe olmaktansa biraz ayrı olmak, özlemek istiyor insan...

Diğer zorlukları; eğer baska bir geliriniz yoksa (bizim yok), ticarette her an olan iniş çıkışlarda, bir anda gercek anlamda ailece aç kalabiliyorsunuz Birbirinizin çalışma hayatındaki en ufak bir hatası, bütün aileyi etkilediği için ortam tartışmalara çok acık oluyor...

İyi yanları mı? Ben su andaki ruh halimle, hiçbir iyi yan göremiyorum...Hımmm hatırladım Kendi işimiz olduğu için, işyerimizi düzenleyip, Deniz'i doğduğu andan itibaren yanımdan büyütme sansım olmuştu

Ay ne güzel işte bütün gün görüyorsunuz eşinizi.

Keşke biz de...

bizde eşimle aynı iş yerindeyiz daha doğrusu kendi iş yerimiz .bence kötü bir durum tüm olumsuzlukları iki kez yaşamış oluyorsunuz hem siz sorun yapıyor hemde eşinizin yaptığını düşünüp geriliyorsunuz .ve kesinlikle eve ve ilişkinize yansıyo.aslında çok cidi ciddi evliliğimize zarar verdiğini düşünüyorum aynı işte çalışmak. ama bu saatten sonra işimizi ayırmak kolay olmayacak ama en kısa zamanda çözüm bulamazsak işler kötüye varacak diye korkuyorum..

Esimle 3 yil isyerimizde birlikte calistik... zorluklarida coook kolayliklarida az, bizimde kendi isimizdi, ve en ufak hata tum aileyi etkiliyor, maddi manevi acidan,

Cocuklar acisindan super oluyor, kendi is yerin, cocuklari okula gotur getir izin alma derdin yok, eslerden biri mutlaka isyerinde oluyor, vs...

Ama beni bunalima sokmustu, ister istemez, isyerindeki aksilikler, bizi birbirimizi kirmamiza neden oluyordu,ani dusunmeden kizginliklar ofke nobetleri,Musteriye sinirlenip birbirimizi bile kiriyorduk, ayy yok almiyim ben.

esimle masalarimiz karsilikliydi, kopyholdirimi onun goruntusune ayarliyordum, gormek istemiyordum her dakika,ki, esimi coook sevmeme ragmen, ozlemek istiyordum,Velhasil, eslerin ayni ortamda calismalari bence yipratici.ben o doneme donmek istemem, 3 ay ayri kalmaya raziyim yani.

Eger biz isimizi bitirmeseydik , evliligimiz bitiyordu, cunku ben baslamistim ya is ya evlilik diye.cok zor yani.
    ki ben ciddi dusunmeye baslamistim o donem ayrilmayi.
    kapadigimiz gun isimizi, esim istegin oldu demisti.

Aysel aynı durumdayız

Ben de Selin olmadan önce eşimle beraber çalıştım kendi işyerimizde güzel yönleri çok elbetteki ama herkesin dediği gibi kötü yönleride var insanlar biribirini çok daha fazla görünce kırmak daha kolay oluyor ama güzel yönleride çok