Eeee arkadalar ben gelsim kimseden ses seda çıkmıyor....
Haftaya Cumartesi buluşmaya ne dersiniz????
Hani hepimize uyarsa saat 14:00 gibi buluşuruz, biryerle yemek yiyebiliriz yada kahve içeriz, yada dondurma yeriz..Hadi cevap bekliyorummmmmm....
Eeee arkadalar ben gelsim kimseden ses seda çıkmıyor....
Haftaya Cumartesi buluşmaya ne dersiniz????
Hani hepimize uyarsa saat 14:00 gibi buluşuruz, biryerle yemek yiyebiliriz yada kahve içeriz, yada dondurma yeriz..Hadi cevap bekliyorummmmmm....
Cemile abla kusura bakma sabahtan yoktum. Henüz geldim. Bence haftaya Cumartesi Saat:14:00 süper olur. Ayrıca ilk buluşmada sadece bizler olalım. Kızkıza bir tanışalım önce. Sonra birgün belirler eşlerimizle de buluşuruz. Yer konusunda bir önerin var mı?
Öptüm...
Özlem lütfen bana abla demeeeeee
Tamam canım diğer arkadaşlarda önerilerini yazsınlar hekese uyarsa 16 Temmuz 2005 Cumartesi günü saat 14:00'te buluşuruz...
Yer konusunada şu an aklıma hiçbiryer gelmedi amam benim için farketmez, ortak birer verilirse uyarım....
geldiiimmm,
16 Temmuz 14:00 benim içinde uygunduurr
yer konusuna gelince şehir merkezinde açık ferah bi yerler olabilir,bi aksilik çıkmadığı sürece inşallah görüşürüz,,
evet önden biz bi kızlar olaraktan tanışıp kaynaşırız,
sonra beylerin icabına bakarıss
Hadi bakalım kızlar nereye gidebiliriz düşünmeye başlayalım, şehri merkezinde olursa hepimizin ulaşımı daha kolay olur...
Hani diğerleri nerede????
Zaman : 16 Temmuz 2005 Cumartesi
Saat : 14:00
Yer : ??????????(Karar verilecek
1997-2004 yılları arasında Bursa'da yaşamış biri olarak önerim şehir merkezinde Zafer Plaza, İstanbul yolunda As Merkez,İzmir yolunda Carrefour olabilir
iyi buluşmalar
Bursa'ya 3 saat uzaklıktayım...Bakarsınız ben de gelirim
Bekleriz hadi gel Füsun birlikte dondurma yeriz...
Buluşma yeri önerilerin için teşekkürler Hatice, Zafer Plaza benimden aklımdan geçiyor ama bakalım kızlar ne diyecekler....