Çok teşekkürler. Kaydettim. Benim için de güncel bir konu, oğlumun yaşı itibarıyla.
Çok teşekkürler. Kaydettim. Benim için de güncel bir konu, oğlumun yaşı itibarıyla.
Çok teşekkür ederim.
Benim kızımda bu sıra cinsellikle ilgili bir çok soru soruyor benim için çok yararlı oldu tekrar teşekkürler..
Öykü 'ye Tübitak ın hazırladığı "Vücudumuzu Tanıyalım" diye resimli bir kitap almıştım.Çok düzgün ve ayrıntılı hazırlanmış.Ayrıca bol bol görsel malzeme var.Bu tarz bir kitap ,anlatılanların kafalarında şekillenmesine daha çok katkıda bulunabilir.
Aysegul,
Paylasimin icin cok tesekkurler. Print yaptim okuyup her zaman sakliyacagim.
sevgiler
bora da 1 yıla yakındır soruyordu....
hastane resımlerıne bakınca benı acı ıcınde gorunce cocuk sordu sen nıyeeee aglıyon???
bende o zamandan berı sordugu zaman anlatıyorum...
anneyle baba evlenır.sonra annenın karnında bebek olur...buyur..eglencelı hale getırmek ıcınde ıste bebekler tekme atar mama ısterler annlerde bu yuzden cok yerler sonra da boyle mekık cekerler dıye...
bebek ıyıce buyudugunde de anne dr.gıder...dr.annenın karnın dan bebegı alır yatagına yatırır...
tabı onemlı kısım burası..nasıl alıyooo pekı karnından???????
annenın karnını azcık kesıyorlar sonra bebek cıkıyor el sallıyor dıyorum...bende salladım mı el?????*
tabı annecım bana el salladın sende....dıyorum...
vallahı ben boyle yapıyorum nasıl sa bır gun sadece evlenmekle cocuk olmayacagını ogrenecek...cok ırdeleyıp kafa karıstırmaya veya ayıplarla gecıstırmeye gerek yok bence.....
tabı bunları anlatınca da bızım kı arasıra tutturuyor tısortun ıcıne gırıp bebek olup karnına tekme atıcam dıye...
vallahı evde tısortler ne hale geldı
bıde bana kalk yuru denez mı
neyse ıste benım dogum hıkayem boyle arkadasım