Cumartesi piknik ve pazar temizlik her ikisinin başlangıcı güzel ama sonu yorucu oluyor, çok yorgunum çok masada uyukluyorum
Kötü...
Eşim rahatsız
Ben rahatsızım
Bizde durumlar böyle yani...
Bu haftasonum baya hareketliydi benim..
Cumartesi akşama kadar iş yerindeydim.Öğlen kaçamadığım için canım sıkıldı ama sonra telafi ettim.
İşten sonra mağazası olan bir arkadaşıma uğradım.Niyetim bir gömlek alıp çıkmaktı ama 2 pantolon,bir etek ve bir gömlek alıp çıkabildim Eşim sadece gömleği gördü
Akşam 10 da annem gitmeden çocukları bırakıp çıkalım dedik ve arkadaşlarımızla yemeğe oradan da bara gittik.Sabaha karşı 4 te evdeydik.Baya kurtlarım birikmişti onları döktüm
Pazar günü güzel bir kahvaltı, sonra kimseye çaktırmamaya çalışarak Utkunun bavulunu hazırlamak ve öğleden sonra piknikle geçti.
Dün akşam 8:30 da annem ve Utkuyu Terminalden Boluya uğurladık. Tabi ben ağlamaktan helak oldum.Utku sürekli bana, babasına ve Ardaya sarılarak öptükçe ben kendimi tutamadım ..
Eve gidene kadar ağladım.Eşimse bana çaktırmadan ağladı..
Eve gittikten sonra Arda uyudu ve biz eşimle hiç konuşmadan oturduk,durduk..Utkunun olmayışı bize çok koydu.
Sabah 8:30 da Boluya inmişler sağsalim.Allahıma şükürler olsun.Utku çok mutluymuş ama benim ağlamam ona çok dokunmuş.Abim öyle söyledi..
İşte haftasonum hem ağlayarak hem gülerek geçti böyle..
CUMARTESI OGLEN MEHTAP LA (MEHTAP-EMİR)BULUSTUK..
PAZAR GUNU DE OGLENE KADAR TEMIZLIK OGLENDEN SONRA BORAYLA PARKA GITTIK....
PARKDAN GEL BANYO FASLI.....,
BUGUNDE İŞ.... NE KÖTÜÜ...
NEYSE HERKESE HAYIRLI HAFTALAR...
CABUCAK GECMESI DILEGIYLE.........
Cumaresi günü annem, kızkardeşim ve çocuklar geldi, kahvaltı yemek, muhabbet, hediye faslı (doğumgünümdü ya) akşam oldu, kızımla beraber onları yolculayıp ekmek alıp döndük, Sude nin o gün hep burnu aktı gözleri yaşardı eve girdik koltukta uyuya kaldı, bende evi topladım biraz, zaten sabahtan yağmurluydu dışarı çıkacak bir durum yoktu..
Dünde Sude ye ilaç almak için çıktık beraber, biraz alışveriş yine eve geldik ilacını içti yine uyudu, allahtan başka bir sıkıntısı çoktu habire burnunu temizliyordu, biraz temizlik yapıp, cildimle ilgilendim, kızım kalkınca da parka götürdüm onu yatana kadar da evde kudurduk
Burnu akmasına rağmen keyfi pek yerindeydi hatunun c.tesi söylediği şeyler beni çok güldürdü.
Biz kahvaltı yaparken Sude her zamanki gibi 2 lokma yiyip kalktı, indigo çocuklar cd sini takıp oynamaya başladı, sonra baktım dönmeye başladı, ama durmuyor hanım, neyse durdu sonra dedi ki; "anne kahvaltılar dönüyor" dedi, sonra yine dönmeye devam etti sonra ne dese beğenirsiniz "biraz daha döniyim de kahvaltılar düşsün"
İşte böyle..