bende bunu begendimMEHTAP-EMİR yazdı:
Ben en çok yukarıdaki logoyu beğendim.
bende bunu begendimMEHTAP-EMİR yazdı:
Ben en çok yukarıdaki logoyu beğendim.
şimdik.. öncelikle uğraşan arkadaşların ellerine sağlık..
1. ve 2. nin logoları güzel 1. nin yazısı daha güzel.. ama konumuz itibariyle kare dış hat bence katı kalmış..
3. fazla sade...
4. aslında bir yapı içinde çocuğu temsil etmiş ama sanki biraz boğmuş mu çocuğu izlenimi uyandırdı bir anda bende..
5. ateş çemberinde çocuklar, hissi var..
sonuç olarak 1. en olumlu bence ama dediğim gibi dış hatları yumuşatılabilir ve rengiyle biraz oynanabilir.. yani kırmızı çarpıcı bir renk ama aynı zamanda şiddeti vb çağrıştırıyor.. turuncumsu, yani sıcak ama daha yumuşak bir renk daha çok giderdi diye düşündüm..
çok mu acımasız eleştirdim bilmem ama unutmayın eleştirmenleri fazla takmamak gerek, sonuçta hiçbirinin heykeli dikilmemiştir, demiş bir düşünür..
bende bunu beğendim...subbota yazdı:
Benim bu logo hosuma gitti
cemile dün siteye giriliyordu ancak forum alanı açılmıyordu.. bir sorun mu var.
bye
Ben de 4. diyorum...
Bizim Çocuklar gibi güzel bir oluşuma ufak bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize.
Logoları çizen arkadaşa bu konunun linkini atacağım.
Arkadaş sağolsun tamamen hatır için 5 değişik logo çalıştı.Elimizde alternatif olsun istedi.
Ama siteyi en güzel ifade edecek olanlar 4-5 gibi gözüküyor.
Çocuklara güneş doğması,yada sıcak bir catı altındaki heyacanını ifade ediyormuş gibi geldi bana.
Ama tek oya sahipsem Oyumu 4.resim için kullanmak istiyorum
Gerçekten çok iyi..
Bu logo bana, cocuklarimizi, yalnizligi ve onlara yardim etmemiz gerektigini cagristirdi,muhtac caresiz, izlenimi var bu logoda
diger logolarda guzel 1 ve 2 de cagrisim goremedim,
4. logo bana, daha sonrasini animsatti, cocuklara yardim edilmis, sicak bir yuva.
konunun ozu yardim edilmesi gereken cocuklar olduguna gore, turuncu da enerji rengidir ben 3. logoda yalniz ve caresizlik gordum, el uzatin hissi uyandiriyor, 3. logoyu uygun goruyorum.
diger lolgolarda guzel ugrasanin ellerine saglik,
Oyumu kullanıyorum.
Bence 3. olabilir.bana çok sıcak geldi.