Ya Amerikadanda biseyler lazimsa ben yardimci olayim.Ama yeterki gobegini erit demeyin.Tekliflerinizi bekliyorum.
Ya Amerikadanda biseyler lazimsa ben yardimci olayim.Ama yeterki gobegini erit demeyin.Tekliflerinizi bekliyorum.
Hıııım, kem, kümmmm
Ben en iyisi şimdiden para biriktirmeye başlayayım. Sonra haber veririm Yeşim Ya da en iyisi dua edeyim belki duamızın kabulü, benim parayı biriktirmemden daha çabuk olur.
Gece gelin,sessiz ve sakin
Ne problem var ,ne yavaşlama
Olduğu zaman da zaten hallediyoruz
Şaka bir yana;ana server da mı bir durum var ?
arkadaşlarımızın dileklerine bende katılıyorum ve elimizden birşey gelirse yapmak isterim.yeterki herşey yoluna girsin.
sevgiler.
katılıyorum...ve paramı basıyorum...
tamam sözz deeeeeeeee şeyyy zayıflamasak olmazmı?? yane kaç kilo olmamız gerekiyor...sınır kaç mesela...Yesim yazdı:
Şimdi öncelikle; şişmanlar zayıflayacaklarına söz versin Sonracımaaaa, zırt pırt ortalığı germeyeceğinize, alınganlık yapmayacağınıza, birbirinizi kırmamak için her yazdığınıza dikkat edeceğinize Erkekler; kokorec gününde bize de kebap ısmarlayacaklarına Ben yemek yapmayı bilmiyor ve sevmiyorum ya her aksam birinizin bizi yemeğe cağıracağına söz verirseniz birseyler yaparız artık sizin için