2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Toplam 13 sonuçtan 11 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.

Siz haklisiniz, ben hakliyim, o da hakli... gordunuz mu ermisim bile!

Kizlar gercekten hepimiz hakliyiz. Yani yasam bu! Su siralar bi suru seyi oldugu gibi kabul ediyorum ve kendime yogunlasiyorum. Ben zaten herseyi kasmadan yasayan biriyim, aglamak istiyorsam aglarim, bagiracaksam bagiririm, kapilari da vururum vs. cocuklar, su, bu beni etkilemez. Ama dusununce, etkilenmesini istedigim seyleri de etkilemez bu tavrim. Ben bagiriyorum, sinirliyim, moralim bozuk diye cocuklar bi cabuk buyumeyecek. Yine 2 ve 4 yaslarinda yapmalari gereken seyleri yapacaklar: bana yapisik yasamak icin ellerinden geleni yapacaklar. Hem benim cok zaman once okuyup, inandigim bi gerceklik var: insanin yuz kaslari uzuntulu sevincli/mutlu oldugunda aldiklari sekle gore beyine sinyal gonderirmis, yani surekli bedbaht bir yuz ifadesiyle dolasirsan beyninde mutluluk hormonu salgisi arama! Herhalde boyle bir durumda pozitif bir yaklasim tarzi takindigin durumla kiyaslayinca birkac kati fazla enerji harcarsin kendini duze cikarmak icin. Iste tam da bu yuzden artik dusunsel anlamda kendim disinda olup biten seyleri oldugu gibi kabul edip bariscil bir ermislikle kendi isime bakacam. Kendimi guclendirecem. Bugune kadar erteledigim, gormezden geldigim butun isteklerimi elimden geldigince gerceklestirecem. Bilge bir arkadasimin dedigi gibi dunyayi, herseyi affedecegim ve buna cocuklardan baslayacagim. Gordunuz mu erdim diyorum da, inanmiyorsunuz!Heeee, tarihte siyirmislari da ermis kabul ettikleri olmuyor mu, tabii oluyor! O ayri konu. Benimle hiiic ilgisi yok!

Re: YOGAya basladim.Yakinda muhtelif nedenlerden nirvanaya erecem ama ....

Yoga Arın

Derin bir huzur ve ruh terbiyesi dönemine hoşgeldin,umarım konsantre olabilir ve nirvanaya ulaşırsın

Yaza doğru Londra'dayım yakından nirvana durumunu kontrol edeceğim.

Re: Gulbencigime...

Canim bilir misin benim eskilerden bir yazim vardir; "Sarhos Atlar Zamani" diye...O zamanlar Kemal 2-3 yaslarindaydi sanirim. Forumda Iran filmi olan "Sarhos Atlar Zamani" uzerine ama daha fazlaca da o gune ait birseyler karaladiydim. Seni gayet iyi anliyorum cunku cevremde tam da sizinkiler yaslarinda iki cocuga sahip 1-2 tane yakin arkadasim var. Ama canim arkadasim, evet zaman geciyor ve gecen zaman icinde bir tarafdan cocuklar buyuyor ancak bir tarafdan da "bizim ertelediklerimiz" nedeniyle bizden de birseyler gidiyor veya gidebiliyor. Haaa elbette "ben boyle mutluyum" deniliyorsa soylenecek birsey yok. Tamamen secim! Ama birseyler yanlis gibi hisssediliyorsa ve bunlar icin de "annelik" ve "eslikle" ilgili yorgunluk epey bir yer aliyorsa, o takdirde "ertelemeye vakit olmayabilir". Hatta o yazida demisim ki "zamansızlıkdan zaman aşırın anneler"

Tabii simdi bunlari yaziyorum ama bu asamaya gelmem benim icin cok zor oldu. Kontrol manyagi, dort dortluk olsun delisi, "cocuk kendi istemedi ya dogmayi o zaman herseyden once cocuk gelir" cumlesinin sonuna kadar savunucusu, sorumluluklarının fazlaca esiri, hatta "ben olmazsam olmaz" diyecek kadar her acidan kendini cooook onemseyen biri olarak kendi icsel egitimimde bu sekilde yol almam gercek bir basaridir benim icin. Aferim bana Cunku ben bu sekilde daha mutluyum.

Arın'ın yogasından nereye geldim

Cok sevgiler. Cocuklari opuyorum,

Figen