set alemsin yani demekki senin burnun çok önemli altı çizilirmiş ya önemli şeylerin. sevgiler...
set alemsin yani demekki senin burnun çok önemli altı çizilirmiş ya önemli şeylerin. sevgiler...
Ya üstü cizili olanlar? Onlari nasil degerlendirecegiz?GÖZ GIBI mesela.
ay igrenirim ben kıldan tüyden. Allahtan eşimde benim fikrimden. ne bıyık ne de kirli sakal öğğğğk. zaten hamileyken aylarca yataga bagımlı kalmıstım ve dokulen 1 tane sac telini yastıgımda gormek bile istifra etmeme sebep olurdu halada igrenirim. ben kaymak gibi bir surat tercih ederim ve de kısa cok kısa subay trası gibi saclar. ama benim saclar uzun.
Hic sevmem
Esimde sevmez zaten
hiç sevmem iğğğğğ neysekı esomde ne bıyık nede sakal bırakmıyor zaten ıstesede bırakamaz her sabah tras olmak zorunda sadece yaz tatıllerınde ıkı gunde bır tras olur oda yakısıyor ama kırlı sakal dıyorlarya hos oluyor o zaman
IYYYYYYY İĞRENNNNÇÇÇÇÇÇÇ
BIYIKLILAR BENDEN UZAK OLSUNDA BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM
BENDE BIYIKTAN PEK HOŞLANMAM
Bıyıksız erkeeek??yanıma yaklaşamaz(dı), sakal bıyık bıraktırdım, soona koca olarak aldıım
Bence bıyık çok yakışıyor erkeklere, şööyle öperken izi kalsın misali, bence tanrının bir armağanı bıyık
Eşim bıyıksız çok genç gösteriyor, çocuk gibi, göya benden bayağı büyük ama sakalı bıyığı kesince yaşıt gibi oluyoruz,(hem ben yıllardır yaşıtlarımdan neler çektim biliyomusunuz ) koca dediğin yeleli aslan gibi olacak, salkım saçak yani, ben öyle seviyorum naapayım...
Bir de kirli sakal-bıyık tenimi yüzümü mahfediyor, cildim de çok hassas acı çekiyorum resmen, aslına bakarsanız sakalın-bıyığın bir nedeni de bu sanırım, yumuşacık ne güsel, traşlı yüz akşama zımpara gibi oluyor valla istemem
Vallahi ben bazı erkeklere bıyığı çok yakıştırıyorum özelliklede kirli sakal tam karizma.Malesef eşim hergün traş olmak zorunda işi gereği.